NVO Crnogorski obraz: Srbijanskim šovinističkim medijima zabraniti emitovanje i distribuciju u CG

0

Generacije će po Srbiji umirati, a da se neće osloboditi noćne more koja ih i u snu proganja. Pogađate, radi se o crnogorskom predsjedniku Milu Đukanoviću i našoj Crnoj Gori, navodi se u saopštenju NVO Crnogorski obraz.

Razni Pinkovi, Heppy tv, Kuriri, Informeri, Alo, Srpski telegraf i brojni drugi, od kojih skoro svi sa nacionalnom pokrivenošću, ne prestaju da šire mržnju prema Crnoj Gori i njenom predsjedniku, nazivajući ga raznoraznim pogrdnim imenima. Njima ne smeta dnevno laganje, a ono što je najgore i što je teško razumljivo je da se ti mediji svakodnevno čitaju i gledaju i u Crne Gore. I umjesto da ih Agencija za elektronske medije zabrani na našem prostoru, i država reaguje oštro na distribuciju svakojakog medijskog smeća iz susjedne Srbije, kod nas je opšti muk. Kao da niko nije nadležan. A radi se o sramnom ataku na našu zemlju i njenu sjajnu istoriju, kulturu i tradiciju, koja traje još od vremena obnove naše nezavisnosti.
Svako jutro Heppy TV izvjesnog Milomira Marića, bliskog saradnika srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića dovlači u studio razne profašističke istoričare, teoretičare, analitičare, novinare, književnike, čak i sportiste i umjetnike sa jednim jedinim zadatkom, da što više i žešće udaraju po Crnoj Gori, iznoseći lažne istorijske navode kako su Crnogorci Srbi koje treba prevaspitavati i vratite pod svetosavlje po svaku cijenu. Ne prezaju čak ni od toga da im gosti budu i presuđeni ratni zločinci, čija se glad za zločinima jasno vidi baš kao i želja da se prisjete svega sramnog što su radili i pokušaju sve to ponoviti na našoj teritoriji. Oni zajedno jednim glasom govore o ugroženosti Srba, progonu koji je vršila doskorašnja vlast i potrebi da se broj Crnogoraca na predstojećem popisu smanji a poveća Srba. Tako bi se, po onome što zbore, stvorili uslovi za vraćanje Crne Gore pod šinjel Srbije i Aleksandru Vučiću ostvario san da bude gospodar i naše države.
To isto radi i Pink sa voditeljem bez etike Sarapom i istom putujućom družinom gostujućeg primitivizma.

NVO CRNOGORSKI OBRAZ im poručuje, svima koliko ih ima, da su se debelo preračunali. Crna Gora će se odbraniti od svih velikosrpskih nasrtaja, odlučna i nepokolebiva u odbrani svoga identiteta i suvereniteta. Srbijanski mediji, koliko god iza njih stojala aktuelna srbijanska politika, i raznorazne obavještajne služne, uz pomoć domaćih izdajnika, razumjeće uskoro da Crna Gora nije na prodaju i da će apostolska, svetosavka, crkvena vlast, koja je na prevaru okupirala našu zemlju, završiti sramnu karijeru. Tako će proći i domaći izdajnici kojih će se generacije stiđeti zbog svega što su svojom domovini uradili.
Razni Bećkovići, Rakići, Antići, Marići, Šešelji, protjerani ambasador Božović, koji bi Crnu Goru zaždio kad mi mu moglo bit, pa onda Vulini, Dačići, Lazanski, Lončari ređaju se ko će više i jače da udari po Crnoj Gori. Mala je to snaga, poručujemo im, koliko god da ih je. Vučićevi udvarači i udarne pesnice moći će samo da pjene od jada i bjesnila. Ništa drugo i ništa više.
NVO CRNOGORSKI OBRAZ ih upozorava da se primire i da ne dolaze da mute i mešetare po Crnoj Gori kao što su to radili po Nikšiću uoči izbora, jer im se opraštati neće. Crna Gora više neće dozvoljavati nikome da je ugrožava. Njen antifašizam i slobodarski duh jači je od svake četničke ujdurme i popovske hajke. Crnogorcu su zbili svoje redove za navijek. Njihovu snagu osjetiće i mrski okupator i njegovi još mrskiji mediji.

NVO CRNOGORSKI OBRAZ

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]