Srđan Milić: Pojedine političke partije imaju svoje medije koje finansiraju

1
Srđan Milić

Srđan Milić

Gostujući u emisiji “U Žiži” Skala radija Srđan Milić, predsjednik SNP-a Crne Gore se osvrnuo i na reklamiranje u predizbornoj kampanji pojedinih političkih partija u crnogorskim medijima.

Neke partije su bile bjesomučno potpomagane od tih medija, da li državnih ili privatnih, sasvim je sve jedno, dok drugi mediji po tom osnovu ne mogu da žive, jer imaju nelojalnu konkurenciju.

“Određene političke partije na crnogorskoj političkoj sceni imaju svoje medije koje finansiraju. Zašto bi onda neko zakupio određeni termin u npr. Skala radiju kada od štampanih medija to dobija besplatno, uz uslov da poslije izbora, kada uđe u parlament štiti njihove privatne interese, a ne interese građana Crne Gore”, kazao je Milić.

Stoga, smatra on, borba protiv ovakvih odomaćenih pojava, liči na Don Kihota i borbu sa vjetrenjačama, ali sve ima svoj kraj.

Milić kaže da je načinom kojim je vodio politiku SNP doprinio tome da se izađe iz tog začaranog kruga.

“Nije potrebno da se pravdam i dokazujem da li smo onakvi ili ovakvi opozicionari. Mi smo politička partija koja je zavrijedila toliku podršku građana Crne Gore na izborima, ne zbog toga da li smo opozicionari ili smo vlast, već zbog programa koji su građani stavili iznad ličnosti”, kazao je Milić, vjerujući da će ta podrška programu SNP-a rasti iz dana u dan.

“Ono što sigurno neću dozvoliti je da nakon sljedećih parlamentarnih izbora ponovo dolazim ovdje i kažem: znate, mi smo sada ponudili tehničku Vladu ovome ili smo ponudili manjinsku Vladu onome, ili bilo kome”, navodi on.

Milić je kaže godinu dana prije izbora otvoren sa ponudom i ko hoće da podrži program Socijalističke narodne partije, dobro je došao.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].