Srećan nam rođendan!

17
ekipa Skala radija

Skala radio na današnji dan prije 17 godina svečano je otvoren kao prva i do sada jedina komercijalna radio satnica na području kotorske opštine.

Redovno emitovanje programa je počelo 16. septembra 2002. godine u 6 sati ujutro, kada je krenuo prvi jutarnji vijađ.

Vjerni mediteranskom zvuku, objektivnom i brzom izvještavaju bez cenzure i senzacionalizma, Skala radio je dobio epitet najpopularnijeg radija u Boki Kotorskoj.

Osim sa 102 megaherca za kotorsku opštinu sa brda Vrmac, program emitujemo i sa Luštice na frekfenciji 92,7 megaherca za područje Herceg Novog i Tivta, a prisutni smo i putem interneta na www.skalaradio.com.

17 KOMENTARI

 1. Srećan Vam rođendan da vječno, kao i do sada uspješno obavljate svoj posao i skalinim parapetom, hrabro koračate i svim burama i nedaćama uvijek odolijevate i još jači izlazite

 2. Sretan rođendan Skala radio, iako sam gluva osoba pratim sve što pišete ove događaje i komentare. Vi ste najbolji urednici i najtačniji u svim medijama. Samo nastavite vaše poslove.

 3. Neka Vam je sa srećom,nastavite za dobrobit našeg Kotora i naše jedine,najljepše i voljene Crne Gore.Gojko Kustudić

 4. Neka Vam je sa srećom,nastavite gojkoza dobrobit našeg Kotora i naše jedine,najljepše i voljene Crne Gore.Gojko Kustudić

 5. Skalo naša, sretan rodjendan i da nas jos duuugo, duuugo informišeš o svemu na svoj autentičan i objektivan nacin. I hvala na izvanrednim muzičkim numerama koje slušam u svakom slobodnom trenutku.

 6. Nazdravlje vazda vam phevo i sviralo.
  Slavko nastavi sa tvojim dostojanstvom i sa hrabrošću,pometi ove jadive sto im smetaš pa im je fejsbuk jedina rabota i sve sto znaju.
  Svim u Radio Skalu zelim svaku sreću.
  Zoran Popović

 7. Sretan i veseo bio Skalin praznik!
  Pišite i emitujte kao i da sada, i to je to!
  Nastavite svoju (e)misiju !

 8. Jos ni punoljetni a radite i razmisljate kao neki koji imaju mnogo vise godina.Nek Vam je sretan rodjendan i nastavite jos zescu borbu za nas Kotor i Crnu Goru, uz Vas smo

 9. Bravo!
  Bez velikih prica, vase price svakodnevno govore o vama!
  Srecno i uspjesno kao i do sada!
  Da jos dugo, dugo u zdravlju slavite!
  Svaku srecu i svako dobro!

 10. Uz skale, polako popneš se u SKALU.
  U malom studiju, gdje vlada osmjeh, dobrodošlica, informacije i kritička misao i gdje istina budi učmali duh i potiče na akciju.
  A oni veseli, hvaljeni i osuđivani, kritikovani i pohvaljivani, bore se za Kotor i njegov boljitak
  Psihički pritisci, lične boli savladavaju svojom hrabrošću i izlaze povrijedjeni ali i jači i inatniji
  17 godina trnja i ruža, suza i smijeha ali opstaju.
  Ostanite kao svetionik, gurajte svoj put i stil , uz tonove mediteranske muzike i govor bokeški, iznosite i dalje ono lijepo i ružno, jer to je život , to je SKALA.
  Sretan rodjendan NAŠA SKALO

 11. Ne morate biti najveći da bi bili najbolji. Tako mali, ali sa najvećim Srcem borili ste se i borite za svoj Kotor, svoje Kotorane i sve one koji su sve ove godine bili uz vas i sa vama.
  Nastavite to da budete i sada, kada su se mnoge stvari promjenile. Hvalite i kritikujte koga treba i kako treba, bez obzira i ko je i što je, jer samo tako možete biti najbolji.
  Sa vašim glasom i vašim notama pentraćemo se Skalinama do beskraja.
  Neka su vam srećne sve ove godine rada i da ih još dugo u ZDRAVLJU slavite!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]