Sretan Uskrs!

3

Vjernicima katoličke vjeroispovijesti Uskrs je čestitala Marija Ćatović, gradonačelnica Kotora.

“Uskršnji praznici u sebi nose poruku obnove i nade, podstiču nas da budemo upućeni jedni na druge i uvijek nas iznova podsjećaju na vrijednosti međusobnog uvažavanja i poštovanja.

Želim da očuvamo tradicionalne vrijednosti našeg društva, njegujući mir, toleranciju i razumijevanje, proslavljajući Uskrs kao simbol radosti života.

Na taj način, čuvamo za buduće generacije nasljeđe naših predaka, od kojih smo naučili da cijenimo zajednički život, dostojanstvo i solidarnost.

Dragi sugrađani, želim da radost Uskrsa ispuni vaše domove zadovoljstvom i blagostanjem, da praznik provedete u dobrom zdravlju, okruženi porodicom i prijateljima, poštujući prazničnu tradiciju”, navodi se u čestitki gradonačelnice Ćatović.

Uskršnje praznike vjernicima rimokatoličke vjeroispovijesti je čestitao i dr Nikola Konjević, predsjednik Skupštine opštine Kotor, kao i političke partije u lokalnom parlamentu.

Sretan Uskrs želi Vam vaš Skala radio!

3 KOMENTARI

  1. vajo jadni-bijedničke potomče sramnih ratnika iz sramnih 90.godina pasanoga vijeka-smeta ti Kilibarda-a kada ti je ćaćom i drugima razgonio Muslimane po Hercegovini i “čistio” muslimane bio vam je uredu! Ne zaboravi da su i Muslimani i njihovi bataljuni ratovali na Vučjem Dolu! Ne zaboravi da su i Hrvati sa Srbima bili na Solunskom frontu. zapamtite da je jedan od mnogih Hrvata učesnika proboja Solunskog fronta bio i kardinal Stepinac i mnogi drugi! Zar treba njihov praznik najveći praznik najvećeg broja stanovnika Planete pretvoriti u mržnju-samo zato što si ti izdanak družine po nedjelima u ravni sa ustašama Anta Pavelića! -isteklo vam je vrijeme-sikter u septičkim jamama istorije i bezčašća kakav civiizovani svijet nepamti!!! Zamisli vasilije da tebi neko dođe na uskršnju trpezu pa da ti je popiša i po…?! Zaslužio si i ti i mnogi-ali nije hrišćanski-ni ljudski-ali što to vrijedi profila i zanimanja vasilija i mnogih vasilija?!

  2. Jole legendo, tebi komunjara staro, nista nije sveto, ni Broz, ni Staljin, ni Kim il Sung, ni Tudjman, u pamet se Jole, jos ti nije kasno, ne budi Kilibarda number 2.

  3. Dragi građani Boke Kotorske-posebno Kotora-danas je najveći dan svih HRIŠĆANA diljem planete U S K R S!! Zar su vam preče :ljubav za “vođama” -partijama-šupljim pobjedama o trošku naroda i na štetu tog istog naroda-od ČESTITKE ZA USKRS GRAĐANIMA KATOLIČKE VJEROISPOVJESTI ?! Đe ste rasli-ko su vam bili učitelji-roditelji?! E BOKO BOKO -što reći nego JADNO MORE KO TE SE…?!!!

    Oprostite mi svi VI -na moj bijes-koji slavite današnji veliki prazni-od SRCA VAM ČESTITAM NAJVEĆI PRAZNIK HRIŠĆANSTVA!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].