Sretno u Novu 2017. godinu!

0
Kotor

Povodom Nove 2017. godine čestitku je građanima uputio gradonačelnik Kotora dr Aleksandar Stjepčević u kojoj se navodi:

“Pored naših porodičnih, ličnih, svi imamo i jednu zajedničku želju u kojoj smo jedinstveni, a to je da radimo na dobrobiti grada, da sačuvamo i dalje razvijamo ono što su nam preci ostavili – naš Kotor, njegovu tradiciju, njegov multikulturalni, multikonfesionalni identitet.

Vjerujem da ćemo i ubuduće naše snage usmjeravati ka tom cilju, na dobrobit svih nas. Dragi sugrađani, želim Vam puno sreće, zdravlja i uspjeha u 2017. godini”, poručio je dr Stjepčević.

Novogodišnju čestitku građanima je uputio i predsjedavajući SO Kotor dr Branko Baćo Ivanović.

“Iskreno želim da sljedeću godinu obilježi pozitivni trend razvoja Kotora, da sa uspjehom se nastave i okončaju projekti koji su započeli u prethodnom periodu, te da se započnu nove aktivnosti, na korist svih građana naše opštine. Vrijednosti koje naš grad baštini iz svoje bogate tradicije dužni smo čuvati i njegovati, uporno raditi na očuvanju mira i tolerancije i zalagati se za sveopšti napredak. Sa željama za dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću i uspjeh u radu – srdačno vam čestitam Novu 2017. godinu”, naveo je dr Ivanović.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].