Stalni kvarovi na vodovodnoj mreži na Mulu

1
kvar na vodovodnoj mreži

Miloš Vuksanović

Miloš Vuksanović

Zbog kvara na mreži na Mulu, Potez od MUP-a do kuće Kaluđerovića je danas bez vode do 13 sati, javljaju iz gradskog Vodovoda.

Na pitanje Skala radija zašto su česti kvarovi na vodovodnoj mreži u ovom dijelu opštine, Miloš Vuksanović – šef službe za distribuciju i eksploataciju vode nam je odgovorio da je uzrok kvarova stara cijev koja prilikom postavljanja nije na adekvatnoj dubuni niti je zatrpana potrebnim materijalom.

Prošle godine prilikom izrade kanalizacionog kolektora na potezu Muo-Prčanj, postavljena je i nova vodovodna cijev i u narednom periodu je planirano da se svi priključci na ovom potezu na kojem dolazi do stalnih kvarova prespoje na novu cijev.

Ovaj posao je počeo i potez od bolnice do MUP-a je već prespojen, a u narednom periodu nastaviće se radovi na prespajanju priključaka, čime bi se otklonio ovaj problem, i više ne bi dolazilo do stalnih kvarova, kazao je Vuksanović.

1 KOMENTAR

  1. ajde, Vuksanovicu popresi to malo. Da Ranja zivi tu, odavno bi bilo gotovo, pa ajte, radi njegovog tate i mame, pa ce i nama bit nesto da valja

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].