NVO Crnogorski obraz: Sto dana mraka, jada, čemera i tuge u Crnoj Gori

1

Najtužnijih i najgorijih 100 dana apostolstva u Crnoj Gori, ravan je danima od 1918. godine, pa do dana novije Crnogorske istorije. 100 dana koji su puni mržnje, fašizma, neznavenosti, laži i bolestne lične sujete, opsjednutosti likom i djelom pojedinca, Crnu Goru su doveli na samu ivicu ambisa, ambisa iz kog povratka nema, navodi NVO Crnogorski obraz.

100 dana krvničkog ubijanja Crne Gore, krvničkim zaduživanjem, gašenjem crnogorskih kompanija, lažnim ekspertskim obećavanjima, prebijanjem i ranjavanjem crnogorske mladosti, napadanjem samohranih crnogorskih majki, ove apostolske bitange za 100 dana svog sramnog rada Crnu Goru dovedoše na prag krvavih 90ih godina, po nalogu svog mentora i krvnika Crne Gore, koga još boli  nezavisnost Crnogorska i koji boluje od 2006 godine zbog obnovljene nezavisnosti Crnogorske, novog Balkanskog kasapina, lažova, ubice i bitange Aleksandra Vučića. No ova bitanga beogradska i ovi krvavi Lucifer, svoj naum i svoju pustu želju nedosanjanog sna SRPSKOG SVETA i Bermudskog trougla koji želi da stvori na Balkanu i konačno pokuša da napravi Veliku Srbiju, ostaće samo pusta želja, a njegovi fizikalci i izdajnici crnogorski ostaće zapamćeni samo po grdnom – IZDAJNICI. No Crna Gora ne bi bila Crna Gora kada nebi imala nekih novih Marka Dakovića, Ljotićevaca, Nedićevaca i ostalih kvislinga.

Nesposobnost svoju pokazaše za ovih 100 dana, samo je dovoljna brojka preminulih od korona virusa, koja iz dana u dan raste, kao i svakodnevno veliki broj novozaraženih korona virusom u Crnoj Gori.

Ali sposobnost svoju pokazaše u zaduženju i ličnom bogaćenju, za 2 dana rada zadužiše Crnu Goru ni manje ni više, skoro 1 milijardu, sposobnost u vođenju razvojne politike i napretka pokazaše gašenjem crnogorskog avio prevoznika, a zaposlene ostaviše na ulicu. Sposobnost svoju pokazaše i u borbi protiv COVID19 virusa, jedina smo Država i vodeća u svijetu sa najvećim brojem preminulih od posledica korona virusa po glavi stanovnika. Jedina smo Država i vodeća na svijetu po broju zaraženih po glavi stanovnika.

Ali zato smo poznata Država i vodeća, koju tako predstaviše apostolski eksperti u lizanju mrtvačkih sanduka sa pokojnicima preminulim od korona virusa. Vodeća smo Država po sumanutim i veoma upitnim apostolsko ekspertskim znanjem.

Medicinski sistem Crne Gore je pred kolapsom, medicinsko osoblje već od umora crpi zadnje atome snage u spašavanju života, dok apostolski eksperti zapošljavaju po dubini i širini, a njihovi partiski puleni- direktorčići, umjesto da zapošljavaju nove ljekare i medicinsko osoblje, da koliko toliko osvježe dosadašnje medicinare i pomognu im, oni zapošljavaju za potrebe bolnica baštovane, radnike u vešerajima, mehaničko osoblje za održavanje voznog parka, dok pojedine vrhunske medicinare smjenjuju i odpuštaju. Bruka i sramota poltronsko političkih bitangi. Sram Vas bilo. Dosta je više fukaraštine.

No, danas u Nikšić pada snijeg, a svi znamo da snijeg u martu je kratka daha, tako i ovi apostolski eksperti će trajati kao ovaj današniji snijeg u Nikšiću.

Nema više, narodu Crnogorskom je dozlogrdilo vaše bahato, osiono, navodno ekspertsko znanje. Sve više građana Crne Gore govori RADIJE I HLEBA SUVA SVAKI DAN, SAMO DA NESTREPIMO ŠTO I KAKVA MUKA VEĆA NAS MOŽE ZADESITI.

Gledajući sinoć intervju poznatog i vrhunskog novinara Senada Hadžifejzovića, apsolutno se slažemo sa njegovom konstatacijom da ovo nije samo bitka za Nikšić, ovo je bitka za cijeli Region.

U pamet se braćo i sestre Crnogorci.

NVO CRNOGORSKI OBRAZ

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]