Stojanović: prioritet aktivnosti usmjeren prvenstveno ka bezbjednosno-interesantnim licima u Kotoru

3
Slavko Stojanović

Direktor Uprave policije Slavko Stojanović naložio je preduzimanje konkretnih aktivnosti u cilju obezbjeđenja stabilnog bezbjednosnog ambijenta u Kotoru i na cijelom primorju.

Stojanović je juče u Kotoru, zajedno sa pomoćnicima Milovanom Pavićevićem i Nikolom Janjuševićem, održao radni sastanak sa načelnicima Centra bezbjednosti Herceg Novi Petrom Ognjenovićem i Odjeljenja bezbjednosti  Kotor Igorom Popovićem.

“Na sastanku, koji je održan u svjetlu nedavnih dešavanja u Kotoru, razmatrana je aktuelna bezbjednosna problematika i izvršena analiza dosadašnjih sveukupnih mjera i radnji koje je policija u ovom gradu preduzela u koordinaciji sa tužilaštvom“, kaže se u saopštenju.

“Određene su, i prioritetne aktivnosti koje je potrebno preduzeti u narednom periodu i u tom smislu biće, između ostalog, preduzete aktivnosti radi prevencije kriminaliteta, kao i potrebne represivne mjere i radnje usmjerene prvenstveno ka takozvanim bezbjednosno–interesantnim licima“, stoji se u saopštenju.

Na sastanku je ocijenjeno da su policijski službenici OB Kotor i drugih organizacionih jedinica, u koordinaciji i po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, do sada sproveli kvalitetne istražne mjere i radnje u tim predmetima, na čijem se rasvjetljavanju preduzimaju intenzivne aktivnosti.

U sklopu posjete Kotoru, Stojanović se sastao i sa gradonačelnikom Kotora Aleksandrom Stjepčevićem, koji je na sastanku upoznat sa aktivnostima koje policija preduzima u Kotoru.

Stjepčević je istakao da su zahvaljujući posvećenom radu i postignutim rezultatima Uprave policije i državnih institucija, događaji kojima smo svjedočili ostali iza nas, te da je bezbjednost građana i svih posjetilaca Kotora zagarantovana, saopštavaju iz njegove stručne službe.

3 KOMENTARI

 1. Stjepčević je istakao da su zahvaljujući posvećenom radu i postignutim rezultatima Uprave policije i državnih institucija, događaji kojima smo svjedočili ostali iza nas, te da je bezbjednost građana i svih posjetilaca Kotora zagarantovana, saopštavaju iz njegove stručne službe.
  Ljudi sto je vama,jeli stvarno vi mislite,da neko vjeruje u ovo.
  Pa vi pokusavate sebe ubijediti u nesto,sto je nemoguce ostvariti,preko noci,a stvarano zadnjih 15 god.

 2. Staro je pravilo u svim državama, da

  Što policija radi lošije,
  Kriminal je uspješniji, i obrnuto

  tu građani i mala djeca nemaju nikakvog uticaja na gornju formulu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]