Studentski dom u Dobroti ljeti postaje omladinski hostel

1
Studentski dom "Spasić-Mašera" Kotor

Branko Ivardić

Branko Ivardić

Studentski dom “Spasić-Mašera” u Kotoru po ispraćaju studenata kućama, nakon ispitnih rokova, svoja vrata tradicionalno otvara za goste.

Ovaj Dom u ljetnoj sezoni radi kao omladinski hostel sa 260 mjesta i nudi kompletnu ponudu.

Ovoga ljeta Dom u novom ruhu dočekuje goste, renoviran, i sa novom kotlarnicom i solarnim sistemom za toplu vodu tokom čitavog dana, kazao je za Skala radio Branko Ivardić, direktor Doma.

Ova investicija, koja je  završena u okviru projekta energetske efikasnosti Ministarstva ekonomije, podsjeća Ivardić, predstavlja znatno poboljšanje uslova boravka u Domu i njegovo osavremenjavanje.

Sklopljeni su aranžmani sa stalnim agencijama koje tokom ljeta dovode goste pa su  kapaciteti u sezoni popunjeni gotovo 80 odsto.

Gosti su uglavnom iz Srbije, ali i mladi iz čitavog svijeta koji se o uslovima boravka informišu preko sajta Doma, kazao je Ivardić.

Pun pansion u Domu je 15 eura, a cijena trokrevenih apartmana je 18 eura.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]