Suđić zakazao sjednicu SO za petak, 16. avgust

4
predsjednik SO Kotor Jovo Suđić

Predsjednik Skupštine opštine Kotor Jovo Suđić zakazao je XXVII sjednicu SO u petak, 16. avgusta 2019. godine sa početkom u 9 sati.

Na dnevnom redu zasijedanja koje će se održati u skupštinskoj sali palate Bizanti, između ostalog su: prijedlozi Odluka o izmjeni Odluke o visini, kriterijumima, načinu i postupku raspodjele sredstava nevladinim organizacijama, o izvođenju javnog rada u Opštini Kotor za pomoć i njegu starih lica u kući,.

Pred odbornicima naći će se i Prijedlog Odluke o utvrđivanju kriterijuma, uslova i postupka za davanje u zakup zemljišta čiji subjekt raspolaganja je Opština Kotor radi postavljanja privremenih objekata, o izgradnji javne rasvjete Koložunj, o rekonstrukciji javne rasvjete Popovići, o utvrđivanju lokacije za izgradnju javne rasvjete lokalnih puteva u naselju Dragalj, Gornje Krivošije, o utvrđivanju lokacije za izgradnju javne rasvjete lokalnih puteva u naselju Bojanići, Gornje Krivošije, o utvrđivanju lokacije za privremeno skladištenje neopasnog građevinskog otpada i kabastog otpada na teritoriji Opštine Kotor, Nacrt lokalnog plana zaštite životne sredine 2019-2023 i Nacrt Odluke o utvrđivanju lokacije za privremeno skladištenje neopasnog građevinskog otpada na teritoriji Opštine Kotor.

Na dnevnom redu su i izvještaji o podržanim projektima NVO, iznosu dodijeljenih sredstava, realizovanim projektima i njihovim efektima za 2017. godinu, o radu i Finansijskom poslovanju za 2017. i 2018. godinu Fondacije „Kotorski festival pozorišta za djecu” kao i Program rada sa Finansijskim planom za 2018. i 2019., zatim, izvještaji o radu i finansijskom poslovanju za 2017. i 2018. godinu JU Kulturni centar „Nikola Đurković”, Program rada i Finansijski plan za 2018. godinu sa Programom rada sa Finansijskim planom za 2019. godinu ove ustanove.

Odbornici će razmatrati i izvještaje o radu i finansijskom poslovanju za 2017. i 2018. godinu OJU „Muzeji” Kotor, kao i Program rada sa finansijskim planom za 2019. godinu ove ustanove i Program kuturnih manifestacija u Opštini Kotor za 2019. godinu.

4 KOMENTARI

  1. A lokalni javni servis Radio Kotor??? PITANJE Hoćemo li ih pustiti i dalje da peru, ispiraju i serviraju sterilne informacije, ili će na čelo ovog servisa doći neko ko ima hrabrosti da čvrsto uhvati ritam sa medijskom trkom današnjice. Sfingi je mjesto u muzeju i to u depou da mirno sniva na polici.

  2. Dnevni red….? Nista nije zaboravljeno….prvo dati novac NVO…onda u Nalježiće prebaciti gradjevinski otpad hotela Fjord sa glavnom raspravom ko ce platiti prevoz i da li će se otpad odložiti na privatno ili državno zemljište…
    Samo ove dve teme bi trajale par dana da je iskrene volje svih odbornika(ukljucujuci i stranku Timura) da raspravljaju u korist Kotora a ne u korist nekih nebitnih NVO…i privatnika…
    Mozda bi trebalo dati prvo da li je predsjednik legalno izabran (ne mislim na odnos sa Demokratama) nego na starost jer se postavilo pitanje da li starci od > 67g mogu biti predsjednici SO..?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]