Suđić zakazao sjednicu SO za ponedjeljak, 26. avgust

2

 

Predsjednik SO Kotor Jovo Suđić zakazao je XXVIII sjednica Skupštine Opštine Kotor za ponedjeljak, 26. 08. 2019. godine u 9 sati.

Na dnevnom redu je Prijedlog Statuta Opštine Kotor, Prijedlog Odluke o izmjeni Odluke o naknadi za ekonomsko iskorišćavanje kulturnih dobara, Prijedlog Odluke o izmjeni Odluke o načini i rokovima plaćanja turističke takse, Prijedlog Odluke o usvajanju Plana potrošnje Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora za 2019. godinu, Prijedlog Program rada Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora za 219. godinu, Prijedlog Programa uređenja prostora za 2019. godinu.

Odbornici će odlučivati i o Odluci o kupovini zemljišta označene kao kat. parc. 2371/2, 2373/2, 2374/2, 2370/3 sve KO Dobrota I, radi privođnja namjeni saobraćajnice planirane DUP-om Dobrota, Odluci o kupovini zemljišta označene kao kat.parc. 715/1 KO Dobrota I, radi privođenja namjeni saobraćajnice planirane DUP-om Dobrota, Odluci o kupovini zemljišta označene kao kat.parc. 2328/10 KO Dobrota I, radi privođenja namjeni saobraćajnice planirane DUP-om Dobrota i Odluci o kupovini zemljišta označene kao kat.parc. 961/2, 962/2 i 960/5 KO Sutvara, radi privođenja namjeni saobraćajnice planirane DUP-om Radanovići.

Na sjednici će se raspravljati i o Prijedlog Statuta Društva sa ograničenom odgovornošću za odvođenje i prečišćavanje otpadnih voda za opštine Kotor i Tivat, Nacrtu Odluke o lokalnim administrativnim taksama i Nacrtu Odluke o lokalnim komunalnim taksama.

Na kraju sjednice dnevnim redom su predviđena odbornička pitanja i odgovori.

Sjednica SO će se održati u skupštinskoj dvorani palate Bizanti u starom gradu.

2 KOMENTARI

  1. Medju prvima je vec zemlju kupio gosp. Aprcovic, i to uz put, tacno preko puta hotela Marija. Pa po kvadraturi trebala bi niknuti jedna zgradica od najmanje 12 stancica raznih velicina. nego ide topla jesen, svasta ce vec isplivati.

  2. Nevjerovatno hoce da sada kupuju zemlju za neke moguce ali ne i sigurne saobraćajnice ucrtane u DUP Dobrote koji je usvojen još 2013g.
    Gdje ste bili dok niste pali sa vlasti da to otkupite i pokrenete izgradnje?
    Čemu sad žurba?
    Država je stavila sve pa i DUP Dobrote van snage do usvajanja PUPa..koji još nije usvojen… a kad ce ne znamo…
    Eto kako razmišlja staronova vlast i njeni specijalno obučeni odbornici za saobraćaj….imajuci u vidu ko to insistira i hoće da kupi našim novcem obavezno treba vidjeti od koga se otkupljuje ta zemlja i koja je tržna cijena….normalno prvo treba biti spreman za kupovinu ali u toj komisiji obavezno da budu odbornici ili predstavnici DF.. Demokrata i URE, da ne bi bilo sumnje u korupciju tj da se ne prodaje zemlja kao ona u Zeti što DK otkri za Brajevica….

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]