Sve je isto kao lani

3

Velemir Dragić

Velemir Dragić

Vodosnadbijevanje u kotorskoj opštini u glavnoj turističkoj sezoni neće se bitno razlikovati u odnosu na prethodna ljeta, osim što se sada već može reći da će restriktivno vodosnadbijevanje početi kasnije u odnosu na prošlu godinu zbog povoljne hidrografske situacije sa više kiše u ovoj godini.

I ovoga ljeta  restriktivno vodosnadbijevanje u prvom redu imaće područje Gornjeg Grblja, naselja koja se vodom snadbijevaju sa gornje grbaljskih izvorišta i izvorišta Simiš, kazao je za Skala radio Velemir Dragić, tehnički direktor preduzeća Vodovod i kanalizacija Kotor.

Problema sa vodom takođe će biti i na području Donjeg Grblja, odnosno tamo gdje još uvijek ne postoji vodovodni sistem i gdje će se vodosnadbijevanje obavljati kao i prethodnih godina pomoću cistijerni.

Organizaciju vodosnadbijevanja putem cistijerni obavlja opština, a ne gradski vodovod, pa Dragić nije mogao ništa bliže reći vezano za ovaj problem.

Na području Risna i poteza Kostanjica – Morinj – Strp nije za očekivati posebne probleme osim i dalje problematičnog cjevovoda od Veriga preko Morinja do Risna zbog makismalnog pritiska od 3 bara u tom cjevovodu.

To znači da samo objekti do 30 metara iznad mora mogu imati vodu direktno iz cjevovoda, svi objekti koji su na većim visinama će na nekakav način imati prepumpavanje vode, kazao je Dragić.

On je podsjetio da je prošle godine Direkcija za uređenje i izgradnju Kotora izgradila buster stanicu u Morinju, tako da će jedan dio Morinja, objekti koji se nalaze na većoj visini imati uredno vodosnadbijevanje.

3 KOMENTARI

 1. Moj komentar nema veze sa sadržajem teksta, već sam imao asocijaciju povodom naslova.

  ,,sve je isto samo njega nema……..”………Ali nje isto !
  Mi smo danas jadni, prodani, namrgođeni………..Dok je ON bio, to je bila država reda, bez pucnjave.
  STRAH, a ne demokratija treba većini ovog naroda da bi sistem države funkcionisao.

  Druže Tito, danas, na Dan Mladosti, posebno žalim za vremenom koje si lavovski uobličio, Državu stavio gotovo na krov Svijeta, cijenjenu, veliku, priznatu !
  Ni sluga Zapadu ni podanik Istoku !

  NEKA TI JE VJEŠNA SLAVA I HVALA ZA PREDIVNU MLADOST TVOGA DOBA!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]