Sve je spremno za žurkice sa Đeda Mrazom

3
djeca u vrtiću

Vjera Rašković Perojević

Vjera Rašković Perojević

Kakva je pretpraznična atmosfera, sprema li se Božićna i Novogodišnja čarolija u dječijim vrtićima JU “Radost“ u Kotoru i da li je Đede Mraz krenuo na put, pitali smo Vjeru Rašković Perojević, direktoricu ove pretškolske ustanove.

Vrtići su okićeni i spremni za doček Đeda Mraza.

Žurke sa Đeda Mrazom počinju 21. decembra po svim vaspitnim jedinicama, a Savjet roditelja se pobrinuo da odabere sadržaj paketića za djecu.

Ovih dana u vrtićima kotorske opštine se organizuju radionice sa roditeljima koji zajedno sa djecom i vaspitačima izrađuju originalne poklone i čestitke za predstojeće praznike koji će biti na izložbama u vrtićima, kao i na novogodišnjim bazarima.

Na bazarima će roditelji zajedno sa djecom prodavati te radove, a prikupljena sredstva će se uložiti za poboljšanje uslova boravka djece u vrtićima Javne pretškolske ustanove “Radost”, kazala je Rašković Perojević za Skala radio.

3 KOMENTARI

  1. Žurka je jučer bila na udruženje ovih što plove, povodom dana pomoraca na Sv Nikolu i priča se da su doveli guslare.
    Jeli to moguće u Kotor ili je laž znaju li iz skalaradija da mi odgovore ?

  2. Sve neke marginalne vijesti, a šta se događa u Spužu moramo tražiti na drugim portalima – Al Jazeeri, Slob.Evropi, VoA itd.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].