Svečana sveta misa i Prva sveta pričest kotorskih vjeroučenika

5
bazilika katedrala Svetog Tripuna

Iz kotorskog Biskupskog ordinarijata obavještavaju:

U katedrali Svetog Tripuna u nedjelju 17. juna biće održana Svečana sveta misa, Prva sveta pričest kotorskih vjeroučenika i Tebe Boga hvalimo povodom završetka školske i vjeronaučne godine.

početak je u 10 sati.

5 KOMENTARI

  1. …što su šljegli na svoje Dukljansko -Crnogorsko more..nikako da se naviknu na skladan život…”brat je mio koje vjere bio-samo da je okupator”…..Mamai mia cvanti komarci..

  2. …o Revolucionarnom 13.junu.1848-u Prčanju ..odakle su Bokezi odpozdravili i Slavnomu Hervacko-Slavonskomu Saboru u Zagrebu i Gospodinu Mitropolitu Crnogorskomu na Cetinje–okolo sajedinenja Kraljevine Dalmatinske sa Hervacko-Slavonskoi kraljevinom..Valja se znat o prošlosti-jer ako se tu fali-tizi nemaju svoju budućnst..Mir Boži…

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].