Karnevalska papalada alla maka

5

U okviru tradicionalnog kotorskog karnevala, u petak 4. marta ulicama starog grada održaće se Abrum uz Gradsku muziku Kotor i mažoretke “Fešta“.

Nakon Abruma, na glavnom gradskom trgu u 19 sati karnevalske grupe pripremaju “Karnevalsku papaladu alla maka“.

Za dobar štiming zadužen je sastav Lungo mare.

Subota 5. marta rezervisana je za veliku karnevalsku tombolu na terasi kafane “Dojmi“ u 11 sati.

Istog dana, u 18 sati Mažoretke “Fešta“ održaće 18. samostalni koncert “Deset godina sa vama“ u velikoj sali Kulturnog centra.

Organizator je JU “Kulturni centra” Kotor, suorganizator TO Kotor, a pokrovitelj Opština Kotor.

Medijski sponzor Skala radio.

5 KOMENTARI

  1. Jadni ste sa ovakvim vašim orkestriranim komentarima. Operite vi prije svega svoje šporke obraze od g…. ca, pa dođite na karneval a mjesto vam je u kondut iz te družine.

  2. Kažu da će na prilazima gradu biti instalirani punktovi na kojima će aktivisti partije kontrolisati da li je narod “propisno” obučen za karneval i u skladu s tim propuštati na feštu.Takodje,biće dijeljeni flajeri sa uputstvima za veštite.
    Svi zainteresovani unaprijed se mogu informisati u JPU Radost-Kotor.

  3. ocu doci cu da gledam sigurno pa da me isceraju zbog toga sto mi roba aludira na robu sveta marovica ili nekog drugog uhapsenog a jos ne okrivljenog .

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]