Svi Sveti i Dan Mrtvih

1
gradsko groblje u Škaljarima

Povodom Svih Svetih  u petak, 01. 11. u  15 sati i 30 minuta  je  Sveta Misa, procesija i blagoslov grobova  na kotorskom katoličkom groblju Sv. Mihovila. U  18 sati je  Sveta Misa u crkvi sv. Klare.

Na D u š n i D a n (Dan Mrtvih) u subotu  02. 11..u 15 i 30  je  Sveta Misa na kotorskom katoličkom groblju Sv. Mihovila,procesija i blagoslov grobova.
U 18 sati je  Sveta Misa u crkvi sv. Klare a u  19 paljenje svijeća i molitva za mrtve na groblju sv.Franje na Gurdiću, obavještavaju iz Biskupskog ordinarijata.

1 KOMENTAR

  1. Svi koji slave Krsno ime na dan Svih svetih 01.novebra.. (Dobrota , Škaljari, Muo, Bogdašić itd) ne idu tog dana na groblja nego slave Krsno ime. A na DUŠNI DAN ili “Mrtvidan” 02. Nov. Idu na groblja I nose cvijeće I lumine!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]