Takmičarska predstava: “Tajna super blaga”

0

U okviru 24. Kotorskog festivala pozorišta za djecu u nedjelju 10. jula igra jedna takmičarska predstava.

U 21 sat i 30 minuta na ljetnoj pozornici pozorište Puž iz Beograda izvešće predstavu “Tajna super blaga“.

U pratećem dijelu festivala na Pjaci od kina od 19 i 30 OŠ “Isa Bajić” i Kulturni centar Kula iz Srbije izvode “Malog princa”, a u 20 sati i 30 minuta je promocija romansirane biografije Mike Antića, autora Nemanje Rotara pod nazivom “Sutradan posle detinjstva“.

Na Trgu od oružja su na programu sljedeći sadržaji:

U 20 sati “Biram … pozorište“ u izvedbi Baletske škole Aleksandre Dejanović iz Herceg Novog i Kotora, zatim u 20 sati i 30 minuta “Isprepleteno“ u izvođenju Umjetničkog centra Mystic i Kreativnog kutka CrE-ART, a u 22 sata “Novela od ljubavi“ u izvedbi Dramskog studija OŠ “Drago Milović” Tivat.

U atrijumu Kulturnog centra u 22 sata počinje program “Sumnjivo lice“, Centra za očuvanje tradicije i kulture “Nikola Tesla“ iz Obrenovca.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]