Tivat World muzički festival

0

 

Drugo izdanje Tivat World muzičkog festivala biće održano u Tivtu od 14. do 16. septembra.

Koncerti od 20 sati održavaće se na gradskoj rivi Pine, a programi od 19 sati na trgu kompleksa Porto Montenegro i Trgu od kulture.

Nastupaju umjetnici iz Crne Gore, regije i inostranstva.

Iz Crne Gore nastupaju: Rambo Amadeus, Džanum i Balkan Mediteran Orijent – okosnica benda su gitarski duo Nikčević i Bulatović, zatim iz regije: Damir Imamović – BiH, Kal – Srbija, Baklava – Makedonija i Drum’N’Zez – Srbija, kao i tri benda s tri kontinenta: Light in Babylon – Turska, Tibble Transsibiriska – Švedska i Los Milonguitas – Argentina s gošćom jazz ženskim vokalom Sanjom Raičković.

Festival će u petak 14. septembra otvoriti Rambo Amadeus sa svojim bendom.

Posjetioci će ove godine imati priliku uživati u prezentaciji nematerijalne kulturne baštine Boke kotorske sva tri dana trajanja festivala, na Trgu od kulture i u galeriji Javne ustanove Muzej i galerija Tivat.

Direktor i idejni tvorac festivala je Dalibor Ševaljević.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.