Tivatski Pinokio, zlo goveče, june dovijeka!

8
Pinokio

Vujaklija kaže da je Zlo goveče, june dovijeka narodna izreka za čovjeka koji nikad ne doraste kako treba nego ga vlastita glupost tjera da se cio život tako ponaša.

8 KOMENTARI

  1. Slavko care! Mogu samo da placu od muke, onakvo pisanije je definitivno odraz njihove nemoci.Podrska za Skalu!

  2. Zna se na koga ste mislili. Ali molim pripremte idgivarajući tekst kao odgovor na zadnji članak Lukovića u Vijetima, jer vas je tamo tako ošvacao, da je ono nemože lako polizat. Danu, molim ve iz Škaljra da mu ne ostajete dužni, jer što je mnogo mnogo je. Eto sad imate svak svoje glasilo, pa da se to koristi snažno , da se sve privatne stvari javno stave na tapet.
    Objavite i naše komentare , ovo gore su vaši

  3. Dali je Pinokijev tvorac Đepeto ili neznani junak? Nos mu je na žalost,puno veći no ponos. Možda je i zbog toga podivljao. Ko će ga znat.

  4. Ne napadajte ga greote.Evo ce se sa svojima otisnuti barkom u pohode kroz Boku.Ako zveknu po bocun vina mozda I osvoje kakav rt ili plazu.Gusari su to u krvi.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]