TO Kotor na najvećem skandinavskom sajmu u danskom Herningu

0
Ljepota Boke Kotorske svima privlačna

Turistička organizacija Kotor je, u okviru štanda  NTO Crne Gore predstavila svoju turističku ponudu na najvećem i najvažnijem skandinavskom turističkom sajmu “Ferie for Alle 2016” u Herningu, u Danskoj.

Pored TO Kotor, na sajmu učestvuju i predstavnici turističke organizacije Bar, kao i predstavnici turističke privrede: Montenegro stars Hotel Group, The Queen of Montenegro, Hotel Avala Resort & Villas, Hotel Bianca Resort & SPA, Hunguest Hotel Sun Resort, turističke agencije Adria DMC i Meridian DMC.

Značajno mjesto na značajnom sajmu

Kako su za Skandinavsko tržišta karakteristična putovanja tokom cijele godine, cilj je privući što veći  broj turista u predsezoni i postsezoni.

Tome će svakako doprinijeti bolja avio dostupnost koju je najavio crnogorski nacionalni avio prevoznik Montenegro Airlines, koji će, u saradnji sa turoperatorima sa ovog tržišta, u periodu od maja do oktobra realizovati čarter linije iz Kopenhagena za Podgoricu tri puta sedmično.

Na sajmu se predstavilo više od hiljadu izlagača iz 113 zemalja svijeta, a tokom sajma planirani su sastanci sa predstavnicima turoperatora, marketinških agencija i medija, u cilju daljeg unapređenja promocije Crne Gore na ovom trzistu.

Veliko interesovanje Skandinavaca za našu zemlju

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].