TO Kotor prisutna na prestižnim sajmovima

7
TO Kotor na jednom od sajmova

Vanja Petrović

Vanja Petrović

Na do sada održanim sajmovima u Beču, Istanbulu i Bratislavi, Turistička organizacija Kotor je predstavila turističku ponudu kotorske opštine.

TO Kotor se predstavila katalogom hotelskog i privatnog smještaja, brošurom o Kotoru, gastro vodičem, Art & Craft brošurom, mapama grada, brošurom o Rimskim mozaicima i CD prezentacijom filma pod nazivom “Kotor za sva doba”, autora Dušana Vulekovića.

Do kraja februara, Turističku organizaciju očekuju sajmovi u Pragu, Beogradu i Budimpešti, dok će se sajam u  Novom Sadu održati u oktobru ove godine, kazala je za Skala radio Vanja Petrović iz lokalne TO.

Zajedno sa Lukom Kotor, Turistička organizacija će se predstaviti od 16. do 19. marta i na prestižnom Sajmu kruzing turizma u Majamiju.

Riječ je o sajmu koji okuplja sve najznačajnije svjetske kruzing kompanije.

Strateški partneri TO Kotor su Nacionalna turistička organizacija i ostale lokalne turističke organizacije, a zajednički nastupi su najupečatljiviji i ekonomski najjednostavniji način promocije, kojom se smanjuju troškovi, a istovremeno ostvaruju snažniji i efektniji nastupi, kazala je Petrovićeva.

U TO se trenutno radi na redizajnu gastro vodiča, kao i na dopuni mape grada koja će se raditi na još dva svjetska jezika.

Dosadašnja mapa grada je urađena na 13 stranih jezika.

7 KOMENTARI

 1. E vazda ista priča..partila Mare,arivala Mare…a šoldi se rasipaju,na putovanja nekavih expertkinja i menadžerskih đevojaka…opcinskih…ponekad i ovizi iz opcine pobjegnu,malo do inostranijeh destinacija jer se umore od bljuvanja iza leđa…eee,borati…lipi moj mali,više je u TO no u opcinu…No da sad uozbiljimo.Neiventivne promocije,reklamno kataloške prezentacije i puste tlapnje su prošlost.Inventivni prikazi i obracanja eminentnim tržištima ne mogu ostvariti vrli turistički radnici bez dana provedenog u real turističkom okruženju,radu u hotelima,agencijama.Nađi te mi neku ili nekog od tih iz TO te nam prosipaju propagandističku retoriku,a ono što bi rekli samo da im put vidi g….
  Sramotno i ponižavajuce za grad,turističkih mogucnosti,tradicije i grad sa primarnom potrebom turistički profilisanog razvoja.
  Ova bolumenta namještenih đevojaka lokalnijeh funkcionerčica…to da nam bude prozor u svijet turističke ponude???…sve sa ovijem lučkijem stručnjacima,kukala nam majka…
  Ovijem što su me sjetovali oko pravopisa,ovijem brđanima iz zaledja Risna te su usmecili sve oko sebe,zatrpali sve što su im đedovi raskrčavali,poručujem da bi im rado održao dopisni čas iz početne edukacije vitas populis za 21 vijek…vek…iliti zvijek

 2. Plavuša u javnom prevozu
  Sjede dvije plavuše na autobusnoj stanici i dođe bus pa upita jedna:
  – Oprostite, mogu li ovim busom do Črnomerca?
  – Na žalost, ne možete, odgovori vozač.
  A druga će plavuša:
  -A ja?

 3. Vazda isto ništa originalno niti tipično da se malo potrude mladi ljudi iz TO Kotora pa da naš grad predstave na pravi nači a imaju čime. Hiljadu je ideja.Ali treba znati i raditi .Ako i ne znate giospodo pitajte u okruženju što i kako rade i kako svoje brendove pokazuju svijetu. Mi od našega bježimo u stvari ni ne znamo što sve imamo i čime možemo na sajmove i ostale prezentacije.

 4. Trebalo bi da urade u TO Kotor gospodin Krcic, jednu doru SWOT analizu pa da vidje gdje smo. Znaci Jake strane, slabe strane, sanse i opasnosti !!!

 5. A ŠTO KAD ARIVAJU I VIDE SMEĆE SVUDA OKOLO ???????????

  MORE PUNO KESA, BOCA, RAZNIH BOJA PLASTIKE, PRAVA LIPOST ZA VIDJET

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]