TOP 25 domaća/ex-domaća lista: Hitovi 2018.

6

Novogodišnja top lista: Hitovi 2018.

hitovi 2018. 1. dio

Zdravko Čolić – Tebe čuvam za kraj

Vanna – Najbolji ljudi

Nina Badrić – Rekao si

Klapa Rišpet – Kad imam tebe

Parni Valjak – Vrijeme

Petar Grašo – Ako te pitaju

hitovi 2018. 2. dio

Indira Forza – Dođi

Mia – Kiša

Sergej Ćetković – Ako te zaboravim

Zsa Zsa & Vanna – Tragovi tvojih tragova

Franka – S tobom

Gibonni – Nisi više moja bol

hitovi 2018. 3. dio

Aleksandra Radović – Ljubavi moja

Goran Karan – U četiri oka

Tony Cetinski – General bez činova

Vlado Georgiev – Tebe žedan

Klapa Rišpet & Doris Dragović – Jedina ljubav moga života

Jelena Rozga – Uzmem koliko mi daš

hitovi 2018. 4. dio

Boris Novković – Moskva

Magazin – Titanik

Bajaga i Instruktori – U sali lom

Mia – Do posljednjeg retka

Željko Bebek – Tajno

Tonči Huljić & Madre Badessa – Što se to čuje

hitovi 2018. 5. dio

Severina & Petar Grašo – Unaprijed gotovo

Tomislav Bralić & Klapa Intrade – Ferma bi vrime

Domenica & Damir Kedžo – Mi protiv nas

Massimo – Lice varalice

Crvena Jabuka – Čuj to

Knez – Danas ja, sjutra ti

6 KOMENTARI

  1. BR.1 BERLIN.GLASAM ZA PESME OTKUD TI PRAVO,LJUBAV KO IZ PJESME,MENJAJ PESMU,OPLAKAĆU JA TO,JUBAV BEZ MIRE,JEDNOM DNEVNO,U TEBI,NIKAD TE VIŠE NEĆU ZVATI,NE MOGU JUBAV KRIT.A PROTIV PESAMA:JOŠ SI SVE U MENI,ZA TEBE BIH UČINIO SVE,NIŠTA MI NIJE KAO TI,BOJIM SE,TI MI NOSIŠ SREĆU.NOVITETI:JAVI SE,SAMA,NA USNAMA,ZVIJEZDO MOGA NEBA,DAN POBJEDE,OPUŠTENO,IMAŠ PRAVO,SARAJEVO,SUZE SA ZVEZDA PADAJU,NISAM SPREMAN,NISAM SPAVALA.

  2. BR.1 BERLIN.GLASAM ZA PESME OTKUD TI PRAVO,MENJAJ PESMU,LJUBAV KO IZ PJESME,OPLAKAĆU JA TO,JUBAV BEZ MIRE,JEDNOM DNEVNO,ISTINA O MARE.A PROTIV PESAMA JOŠ SI SVE U MENI,ZA TEBE BIH UČINIO SVE,NIŠTA MI NIJE KAO TI,BOJIM SE.NOVITETI:JAVI SE,U TEBI,SAMA,NE MOGU JUBAV KRIT,NA USNAMA,ZVIJEZDO MOGA NEBA,NIKAD TE VIŠE NEĆU ZVATI,DAN POBJEDE,OPUŠTENO,IMAŠ PRAVO,SARAJEVO,SUZE SA ZVEZDA PADAJU,NISAM SPREMAN,NISAM SPAVALA(INDIRA)

  3. Glasam za Danijelu i Joleta,Magazin,Borisa Novkovića,Massima,Massima i Vatru,Tomislava Bralića i klapu Intrade,Ivana Zaka,Ivanu Kovač,Bajagu,Graša i Severinu,Kedža i Domeniku,Crvenu jabuku,Jelenu Tomašević.

  4. Glasam za Gorana Karana,Aleksandru Radović,Danijelu i Joleta,Doris Dragović i klapu Rišpet,Jelenu Tomašević,Jelenu Rozgu,Massima,Massima i Vatru,Željka Bebeka,Tomislava Bralića i klapu Intrade,Ivana Zaka,Bajagu,Petra Graša i Severinu,Crveni jabuku,Ivanu Kovač,Žaka,Tončija,Madre Badessa i Nenad Belana,Samardžića,Cetinskog i Georgijeva.

  5. GLASAM ZA DORIS DRAGOVIĆ I KLAPU RIŠPET,ALEKSANDRU RADOVIĆ,GORANA KARANA,DANIJELU I JOLETA,IVANA ZAKA,TOMISLAVA BRALIĆA I KLAPU INTRADE,MAGAZIN,VANNU I ZSA ZSU,MASSIMA,MASSIMA I VATRU,CRVENU JABUKU,JELENU ROZGU,JELENU TOMAŠEVIĆ,ŽELJKA BEBEKA,BAJAGU,IVANU KOVAČ,JACQUESA,KEDŽA I DOMENIKU,TONČIJA HULJIĆA,MADRE BADESSA I NENA BELANA,VLADA GEORGIJEVA,ŽELJKA SAMARDŽIĆA,TONIJA CETINSKOG

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.