Tradicionalni koncert izvornog pjevanja, običaja i igara

2
Grbalj

Pjevačko društvo “Grbalj” u subotu 14. januara u kotorskom Kulturnom centru “Nikola Đurković” organizuje tradicionalni koncert izvornog pjevanja, običaja i igara pod nazivom “Srcem pjevam rodu svome, tom plemenu ponosnome”.

Početak je u 19 sati.

Učestvuju:  pjevačko društvo “Grbalj”, kotorski folklorni ansambl “Nikola Đurković”, “Teatar 303”, guslari, harmonikaši, diplari i solo pjevači.

Cijena ulaznice je 3 eura.

2 KOMENTARI

  1. …NEDAJ BOŽE DA U POTONJIJE 45 GODINA NIJE GORIO 45 PUTA-KAKVA BI MU BILA PRESPEKTIVA-ČEKAJUĆI VLAST DA SE PROMIJENI-I ONI VRNU NA VLAST-DA DOVRŠE-ŠTO IM OSTA OD POTONJEG VLADANJA-PANORAMOM…? MOŽDA JE TO-U NEKOLIKO I DOBRO-JERBO DA JE BILO DRUGOJAČIJE-KOTOR BI STRADAO-OVAKO BUDVA (IZ)GORI ZA DOMOVINOM-NA ČISTO…?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].