Trening za unapređenje poslovnih vještina za vikend u Kotoru

0

 

Prvi put u Kotoru se u subotu 8. i  nedjelju 9. decembra organizuje dvodnevni NLP Basic trening za unapređenje poslovnih vještina.

Bilo da ste poslodavac, menadžer ili zaposleni, zahtjevnost poslovnog okruženja uslovljava potrebu kontinuiranog dodatnog usavršavanja, kazala je za Skala radio najavljujući trening trenerica Aleksandra Anđelić.

NLP metodologija je trenutno vodeća metodologija za unapređenje poslovnih vještina, koristi se u svim djelatnostima, kao što su prodaja, marketing, rukovođenje i sl.

Za unaprijedite poslovanja, od ključne važnosti su najmenje tri razloga.

Međuljudski odnosi na radnom mjestu – brojna istraživanja su došla do podataka, da zaposleni u preko 80% slučajeva napuštaju kompanije zato što imaju lošu komunikaciju, loš odnos sa menadžerom. Zaposleni zapravo ne napuštaju kompanije, već šefove. Razlog je nemogućnost kvalitetne komunikacije, puno stresa, smanjena produktivnost, motivacija. Možete zamisliti koliki je to trošak, kada svaki put neko napusti kompaniju zbog loših međuljudskih odnosa.

Unapređenje poslovanja – veći profit – Takođe, istraživanja kažu da se više od 80% prodaje obavi zbog odnosa koji prodavac izgradi sa svojim klijentom, a ne zbog proizvoda  ili usluge. Šta čini taj odnos- prije svega kvalitena komunikacija, koja uključuje poštovanje i povjerenje, fleksibilnost na različitost. Treći razlog je Povećanje motivacije zaposlenih.

Poznato je da samo motivisan zaposleni je i produktivan zaposleni, međutim, jako mali procenat zaposlenih je istinski motivisan. Neka istraživanja kažu da tek svaki 4 zaposleni voli posao koji radi. Na poslu sve češće provodimo i više od 8 sati i važno je da budemo motivisani, međutim, poslodavci kao da ne uspijevaju da pronađu adekvatne pokretače za svoje zaposlene. To i nije jednostavno jer svakoga pokreću različite stvari.

Ovo su neke od tema koje se obrađuju na NLP Basic dvodenvnom treningu koje izvode licencirani NLP treneri Danka Ćetković i Aleksandra Anđelić, osnivači NLP Network-a.

Informacije i prijave na: [email protected] ili broj telefona 069 564 117, saopštila je Anđelić.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]