Tri fešte u Kotoru građanima čestitao gradonačelnik i predsjednik lokalnog parlamenta

1
Dr Aleksandar Stjepčević i Nikola Bukilica

Dan Opštine Kotor, 21. novembar, Aranđelovdan i Gospu od zdravlja građanima Kotora je čestitao gradonačelnik dr Aleksansdara Stjepčevič, poručujući da u prazničnom raspoloženju, ponosni na bogatu tradiciju, kulturno-istorijske vrijednosti našeg drevnog grada i njegovu ljepotu pravog mediteranskog bisera, moramo biti svjesni da ima još mnogo toga što možemo i moramo pružiti Kotoru.

“Svojim radom i zalaganjem trudiću se, i vjerujem u tome imati vašu nesebičnu podršku, da u skladu sa mogućnostima Opštine doprinesem poboljšanju kvaliteta života u svim značajnim segmentima, kako bi naš Kotor sačuvao i unaprijedio svoju poziciju, iskoristio bogate resurse kojima raspolaže i razvijao se, gradeći budućnost za nas i nove generacije. Vjerujem da ćemo na putu ka tom cilju svi zajedno raditi, ostvarujući dobar kontakt i saradnju lokalne uprave i građana. Dragi moji Kotorani, sa željama za dobro zdravlje, uspjeh u životu i radu, sretan vam Dan Opštine 21. novembar”, navodi se u čestitki gradonačelnika Stjepčevića

Čestitku je građanima Kortora uputio i Nikola Bukilica predsjednik SO Kotor u kojoj se kaže da ovaj dan u kome se obilježavaju tri praznika simbolizuje tradiciju zajedničkog života, međusobne tolerancije i dobrih međukonfesionalnih odnosa, po kojoj je Kotor prepoznatljiv.

“U duhu poštovanja i razumijevanja, kao što smo od naših starih naučili, danas slavimo i radujemo se zajedno. Sa željom i u nadi da ćemo ubuduće svi zajedno uspješno raditi na poboljšanju kvaliteta života, još jednom Vam svima čestitam praznike”, poručuje Bukilica.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]