TRIJUMF PATOLOGIJE: Kandidat ”srpskog sveta” kome su crnogorski životi samo statistička greška

0

Nevjerovatna je i prilično morbidna sama činjenica da je za predsjednika moglo da se kandiduje lice koje je nonšalantno relativizovalo smrt Crnogoraca, i koje je iz takozvane VAR sobe sa neizmjernim užitkom posmatralo i logistički podržavalo krvavo ustoličenje nedostojnog popa takozvane SPC Jovana Mićovića. To što je Milatović uz priličan broj glasova ušao u drugi krug predsjedničkih izbora je samo po sebi trijumf patologije kakav može da se desi samo u narodu teško izmrcavarenom decenijama morbidne svetosavske propagande laži i manipulacija

Piše: Balša Knežević

To što je svetosavska sekta (SS) poznatija pod akronimom SPC zvanično podržala kandidata ”srpskog sveta” i koncerna ”Vijesti” Jakova Milatovića u drugom krugu predsjedničkih izbora, ne predstavlja nikakvo iznanađenje bilo kome ko je iole upućen u političke prilike u Crnoj Gori u posljednje dvije i po godine.

Podrška koju je takozvana SPC pružila Milatoviću prije svega je uzrokovana tradicionalnom mržnjom prema aktuelnom predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, koji se kao personifikacija prozapadne politike već godinama bori za sekularizaciju države. Kada bi Crna Gora doživjela istinsku sekularizaciju, koja se zasniva na potpunoj eliminaciji crkve iz političkog života, to bi bio kraj podjela i hegemonističko-subverzivnog djelovanja na kome se zasniva srž parapolitičke organizacije sa centralom u Beogradu.

Stoga je razumljivo što Đukanović, kao dokazani prozapadno i evropski orjentisan političar i državnik, predstavlja predmet velikog animoziteta visokih funkcionera i operativaca u mantijama takozvane SPC.
Jakov Milatović i Jovan Mićović: Pobornici ideologije zasnovane na potrebi za istrjebljenjem Crnogoraca

Joanikije vraća dug Milatoviću

Osim patološke mržnje prema Đukanoviću koji retrogradnu i destruktivnu organizaciju kakva je takozvana SPC nastoji da uvede u civilizacijske tokove, postoji još dosta razloga zbog kojih su crnomatijaški operativci podržali Milatovića.

Ovaj navodni ”prozapadni” političar kome su usta puna Evrope i pregalaštva za bolji život građana, je kandidat ”srpskog sveta” a to je očigledno po podršci koju je dobio – kako od Aleksandra Vučića tako i od Dragana Šolaka, zatim Vojislava Šešelja, Andrije Mandića, odbjeglog biznismena Duška Kneževića koji mu je plaćao školovanje, kriptočetnika iz Demokrata, propagatora genocida nad Crnogorcima Aleksandra Rakovića

Međutim, možda i glavni razlog zašto je crnogorska filijala SPC javno stala uz Milatovića je osjećaj da ih je zadužio kada je bio dio tima koji je koordinirao velikosrpskim desantom na Cetinje prilikom krvavog ustoličenja Jovana Mićovića 5. septembra u Cetinjskom manastiru.

Milatović je tada u čuvenoj ”VAR sobi” ispunjen zadovoljstvom gledao oblake suzavca, nasilje nad Crnogorcima, gumene metke i šok bombe dok se njegov ideološki otac Joanikije uz nezapamćenu policijsku i obavještajno-bezbjednosnu podršku Srbije, na silu i nedostojno ustoličio na tron crnogorskog sveca Svetog Petra Cetinjskog.

Milatović i Aleksandar Raković: Zastupnici teorije o ”obračunu sa Crnogorcima”

Kandidat Pokreta Evropa sad (PES) za predsjednika Crne Gore Milatović će ostati upamćen u istoriji po svojoj sramnoj izjavi u VAR sobi u noći između 4 i 5. septembra 2021. kada je otkrio koliko mu je stalo do naroda čiji predsjednik želi da bude.

“Nije bitno ako pogine desetak Crnogoraca na Cetinju, bitno je da Joanikije bude ustoličen u Cetinjskom manastiru”.

Crnogorska patologija

Ova zloslutna Milatovićeva rečenica uostalom je samo ideološka maksima po kojoj funkcioniše ”srpski svet”, za koga su Crnogorci samo statistička greška, ili poluljudi sa ”identitetskom falinkom” kako je to formulisao Milatovićev podržavalac, propagator genocida nad Crnogorcima Aleksandar Raković.

Upravo je metod kontroverznog sociopate željnog genocida nad ”separatistima”, Rakovića neraskidivo povezano sa Jakovom Milatovićem, prije svega zbog načina na koji bi se ’’obračunali’’ sa Crnogorcima. Kako smo već pisali, isto kao što je nacistička Njemačka imala ”konačno rješenje” koje je bio eufemizam za genocid nad Jevrejima, tako i Raković i Milatović imaju sličan plan za Crnogorce.

Istina, Raković je baratao sa cifrom od 100.000 crnogoraca sa kojima ”njih 7,5 miliona” treba da se obračunaju, dok se Milatović zaustavio na cifri od desetak lica sa ”identitetskom falinkom” koje treba žrtvovati na oltar ustoličenja nedostojnog srpskog popa.

Čuvena ”VAR soba” iz koje su pripadnici veleizdajničke vlasti sa zadovoljstvom posmatrali desant na Cetinje

Nevjerovatna je i prilično morbidna sama činjenica da je za predsjednika moglo da se kandiduje lice koje je nonšalantno relativizovalo smrt Crnogoraca i koje je iz takozvane VAR sobe sa neizmjernim užitkom posmatralo i logistički podržavalo krvavo ustoličenje nedostojnog popa takozvane SPC Jovana Mićovića. To što je Milatović uz priličan broj glasova ušao u drugi krug predsjedničkih izbora je samo po sebi trjumf patologije kakav može da se desi samo u narodu teško izmrcavarenom decenijama morbidne svetosavske propagande laži i manipulacija.

Desant na Crnu Goru

U susret drugom krugu predsjedničkih izbora, polako ali sigurno se nastavlja svetosavski propagandno-operativni desant na Crnu Goru.

Trend negativnih objava o predsjedničkom kandidatu Milu Đukanoviću na gotovo svim medijima u vlasništvu operativaca ”srpskog sveta” se nastavlja pojačanim tempom, dijaspora se zastrašuje, a Crnogorci koji su spremni da glasaju za opstanak svoje države porede se sa kriminalcima.

Dok se demagog i prevarant Milatović koji je preko zaduživanja države korumpirao glasače sa nerealnim platama od 450 eura kune u evropske vrijednosti, njegov funkcioner Aleksandar Ćosović poziva na nasilje i prekidanje glasanja na ‘’50 najjačih birališta gdje dolazi dijaspora” kako bi bili spriječeni da glasaju u drugom krugu predsjedničkih izbora. To je samo još jedan u nizu slučajeva koji idu u prilog činjenici da Milatovića ne preporučuje ”ekonomska ekspertiza” niti Oksford ili impozantna karijera i znanje…

”Ajde kad dođemo na vlast da se opet zadužimo pa da i ja zakučim stan u Beograd na vodi”

O njegovom ekonomskom programu zasnovanom na prevari i korumpiranju glasača preko novca od sumnjivog zaduživanja koje je zemlju već uvelo u galopirajuću inflaciju, postalo je više i dosadno govoriti. Od toga je svakako najviše koristi imao njegov zaćutali lider partije Milojko Spajić koji je u roku od dvije godine od kauča ministra Mitrovića stigao da stana u Beogradu na vodi, vile na pijeni od mora i luksuznih automobila.

Glavnu biračku bazu za Milatovića obazbijediće kao i do sad, takozvana SPC, Beograd, Moskva, sumnjivi zapadni diplomatski lobiji i propagandni i terenski operativci ”srpskog sveta” koji žele da omoguće Milatoviću da sa svojih ”belvederskih” deset crnogorskih života, počne da licitira sa Rakovićevih 100.000.

Da li je to ambijent u kojem Crnogorci žele da žive vidjećemo za koji dan…

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].