U aprilu adio komarci iz Kotora

1
uskoro zaprašivanje komaraca

Nenad Vukadinović

Nenad Vukadinović

U kotorskoj opštini su raspisani tenderi za dezinsekciju i deratizaciju u iznosu od 10 hiljada eura za dezinsekciju, koja uključuje larvicidni tretman odraslih formi komaraca, a za deratizaciju cijena je 8 hiljada eura.

Nakon tenderske procedure kada bude izabran izvođač, radiće se na teritoriji čitave kotorske opštine, kazao je za Skala radio Nenad Vukadinović, sekretar opštinskog Sekretarijata za zaštitu prirodne i kulturne baštine.

Prema njegovim riječima, ovo je pravo vrijeme za raspisivanje tendera za deratizaciju i dezinsekciju kako bi u aprilu počelo tretiranje larvi komaraca.

Način na koji će se obavljati zaprašivanje, biće kao i prošle godine u saradnji sa predstavnicima mjesnih zajednica sa područja kotorske opštine.

To znači da će prilikom tretmana, osim ljudi iz resornog sekretarijata biti prisutni i predstavnik mjesne zajednice na kojoj se radi.

Ovaj posao će se zapisnički konstatovati, kako bi građani bili uvjereni da je sve odrađeno na način koji propisuje zakon.

O početku ovih aktivnosti javnost će biti blagovremeno obaviještena putem sredstava javnog informisanja, kazao je Vukadinović.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]