U birački spisak opštine Kotor nema duplo upisanih birača niti prigovora građana

10
predsjednički izbori 2013.

Anka Perović

Anka Perović

Da li ima duplo upisanih birača sa jedinstvenim matičnim brojem u birački spisak opštine Kotor i da li je bilo prigovora građana ili predstavnika političkih partija, Skala radio je pitao nadležne u susret predsjedničkim izborima koji će se održati u neđelju 7. aprila.

Anka Perović, savjetnica sekretara Sekretarijata za opštu upravu odgovorno tvrdi da nema duplo upisanih, jer se posao oko sređivanja biračkog spiska radio veoma ozbiljno, posebno od posljednjih izbora u Kotoru.

Ovo tim prije što se poslije 31. 12. prošle godine po zakonu moralo raditi na brisanju velikog broja građana zbog neposjedovanja podataka  o crnogorskom državljanstvu.

Na zadnjim parlamentarnim izborima 14. oktobra 2012. birački spisak u opštini Kotor je bio zaključen na 18.130 birača, a sada na prvom zaključenju 13. marta shodno zakonu, na 25 dana prije održavanja izbora, broj upisanih bio je 17.683 birača.

Po odobrenju glavnog administratora, 10 dana prije izbora, pravo na promjene je ostvarilo 88 građana, pa je konačno zaključenje biračkog spiska u kotorskoj opštini na 17.637 birača.

Ovaj broj na dan izbora u neđelju će biti podijeljen na 37 biračkih mjesta u opštini Kotor.

Perovićeva je kazala da je od oktobarskih izbora do ovih aprilskih u biračkom spisku opštine Kotor bilo 867 brisanja, od čega su 624 lica izbrisana zbog neposjedovanja državljanstva.

10 KOMENTARI

 1. A sto cine ovih 624 stranca u Kotoru…?
  Isceraj ih onamo odakle su slegli…
  Placaju li turisticku taksu Kotoru gradu ?
  Placaju li smece itd?
  Gdje zive i od cega a ja na biro cekam od 2005g hehehehe
  Nevjerovanto ?
  Da li su zaposleni…od cega zive, ili od cega su do sada zivjeli?
  Je li bre, ima li ko u tu nasu miliciju da rijesi ovaj problem,
  Odmah da su im dali otkaze i neka zaposle nas kojim smo >150godina u Kotoru.
  I “lupi” gospoja Perovic: “bilo 867 brisanja, od čega su 624 lica bez dravljanstva ne precizirajuci da li tih 624 imaju tudje drzavljanstvo?
  I ne objasni gospoja Perovic ko su ovih 243 fantomska glasaca ali rece u Kotoru nema dvojnika i odjednom Administrator pronasao od oktobra do aprila visegodisnji “visak”.
  E nema politicke korupcije u Kotoru gradu a nema ni dvojnika…promijenili imena bivsim dvojnicima a MANS nije Kotor jos kontrolisao.

  Adio Mare,

 2. 624 glasaca su znaci glasali do zadnjih izbora i sad se smatra da su nepotrebni…kako su mogli do sad da glasaju….?
  Vjerovatno su vidjeli koga su glasali, podigli repicu, ne shvatajuci sa kim imaju posla…
  Sutra ce ih iscerati iz CG a glasali na referendumu…ako se ne predomisle pa obecaju da ce jopet glasati….
  I neka im..zasluzili su da se isceraju iz nase lipe…ovde smo samo mi svoji na svome a ne neki prcanjski domazetovici sto prisvajaju tudje…

  Evo svi kazu nema duplijeh, a MANS predao >14,000 fantomskih glasaca…hehehe
  Filip prepolovio, pa predao na provjeru samo 7 000 hehehe za 7000…zna

  Ne vjerujem vise tebi…iako si srcu mila… ………hehehe

  Adio Mare!!!

 3. Ulica je potpuno uzeta i nema prilaza , kako stvari stoje dakle, sve do zavbrpetaka a to je jnikad stanarai zgrada u rakitama će preko krova do zgrada. Ima li pravde ljudi moji?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].