U Domu zdravlja Kotor sa radom počeo internista kardiolog

0
Dom zdravlja Kotor

Igor Kumburović

audio: Igor Kumburović

Dom zdravlja u Kotoru prvi put je dobio internistu, kardiologa dr Davora Kumburovića.

On je  početkom ove sedmice počeio sa radom u interesu smanjenja gužvi u Opštoj bolnici i mogućnosti da građani u Domu zdravlja obave potrebne preglede.

Informacije o radu i zakazivanju, pacijenti mogu ostvariti kod  glavne sestre ove zdravstvene ustanove.

U Domu zdravlja je nastavljeno sa dobrom praksom organizovanja tribina u saradnji sa Centrom za kulturu Kotor i Institutom za javno zdravlje CG.

Predavačica na posljednjoj,veoma posjećenoj tribini na temu “Autizam-sve što ste željeli da pitate” bila je doc. dr Milica Pejović-Milovančević, načelnica klinike za djecu i omladinu Instituta za mentalno zdravlje Beograd, podsjetio je dr Igor Kumburović, direktor kotorskog Doma zdravlja.

Od ostalih aktivnosti, on je izdvojio završne radove na sanitarnim čvorovima toaleta namijenjenim za pacijente i osobe sa invaliditetom.

Ovim će se zaokružiti i obezbijediti svi uslovi za pristup i kretanje pacijenata, rekao je Kumburović za Skala radio.

U toku je tenderska procedura za nabavku agregata, a takođe se obavljaju pripreme za početak radova na poboljšanju energetske efikasnosti u glavnoj zgradi Doma zdravlja u Dobroti i zdravstevnoj stanici u Radanovićima.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].