U Herceg Novom sinoć vjetar oborio preko 30 stabala

0
uklanjanje izvaljenog stabla

Herceg Novi je tokom protekle noći pogodilo jako nevrijeme, koje je nanijelo materijalnu štetu na više lokacija širom grada.

Za dva sata palo je i do 60 litara kiše po kvadratnom metru, a udari vjetra dostizali su jačinu od 120 kilometara na sat.

Evidentirana je materijalna šteta na javnim površinama, vozilima i objektima.

Na više mjesta u gradu vjetar je oborio preko 30 stabala, a u Bijeloj i na Gomili pričinio veću materijalnu štetu na dva stambena objekta.

U Sutorini je došlo do kratkotrajnog izlivanja rijeke, uslijed kojeg je voda prodrla u dva objekta.

Tokom cijele noći opštinske službe i preduzeća su pratili stanje na terenu i radili na otklanjanju posljedica, a istim intenzitetom nastavljaju i danas.

Komisija za štete koja je formirana u Opštini Herceg Novi stara se o utvrđivanju nivoa štete i odlučuje o zahtjevima građana da im se ista nadoknadi.

Pozivamo sve građane da štetu koju primijete prijave putem “Sistema 48“, pozivom na broj telefona 19800.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]