U humanitarnoj manifestaciji “Svi na banj” sakupljeno preko 2000 eura

3

Gradsko humanitarno takmičenje u plivanju štafete “Svi na banj” po treći put održano je u nedjelju 23. avgusta na otvorenom bazenu u Kotoru, u organizaciji Aerobik kluba “Aspida“ i  Vaterpolo kluba “Primorac“.

Ovoj manifestaciji se odazvalo više stotina učesnika kao i gledalaca koji su dali doprinos u prikupljanju sredstava za Udruženje paraplegičara Kotor, za koje je prikupljeno 2.012 eura.

Prvo su startovali najmlađi a dobili su i medalje za postignute uspjehe.

Kasnije su zaplivali nešto iskusniji takmičari.

Organizator je pripremio posebno priznanje – pehar za najstariju takmičarku  71–godišnju Antoniju Dončić.

Nakon takmičenja i papalade alla maka, odigrana je i igra “ćapavanje pršuta“ u kojoj je pobijedio i pršut osvojio Vladan Lalošević.

tekst i foto: Radio Dux

3 KOMENTARI

  1. To je sigurno jedna pozitivna akcija.U tom projekti ima još stvari koje treba dograditi jer tamo gdje se okuplja više ljudi kao što je plivački bazen koji je nekad bio jedan od simbola ovog grada i šire treba više uređivati i upotrebljavati.U dogovoru sa VS Crne gore bi se u bazenu mogle igrati i ozbiljnije vaterpolo utakmice,jer sezona traje praktično od juna do septembra i dio jadranskejugo lige bi lakše mogao tu se igrati nego u zimskom bazenu gdje su troškovi za održavanje veći.Trebalo bi se pobrinuti i za neposrednu okolinu jer u blizini nema toaletnih prostora a nagomilalo se je dosta i smeća koje treba što prije skloniti.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].