U Institut Igalo stižu prvi gosti najavljujući još jednu uspješnu poslovnu godinu

0
Institut Igalo

Nikola Mračević

U Institutu u Igalu trenutno boravi 350 gostiju, a prva grupa od 50 holandskih gostiju stiže u utorak 10. aprila, najavljujući početak sezone kada su u pitanju inostrani gosti.

Redovni dolasci proljećnih grupa s holandskog tržišta su planirani svakog utorka do sredine maja kada se očekuje i maksimalna popunjenost kapaciteta.

Prva grupa od 140 norveških reumatičara stiže 17. aprila.

Time počinje 42. godina uspješne saradnje s norveškim državnim osiguranjem, tj. Univerzitetskom bolnicom iz Osla.

Ove godine se očekuje dolazak 980 pacijenata (7 grupa po 140 pacijenata), koji će boraviti na programu rehabilitacije u trajanju od po 28 dana u periodu od 17. aprila do 30. oktobra.

Takođe u Institutu će se liječiti i pacijenti iz Švedske, Njemačke, Rusije i ostalih inostranih tržišta, kao i veliki broj gostiju, velikim dijelom povratnika, sa ex-yu prostora, kazao je za Skala radio Nikola Mračević, direktor Sektora marketinga i prodaje.

Važno je naglasiti da dugogodišnji strateški partneri kroz povećanje broja gostiju iz godine u godinu Institutu Igalo daju potvrdu kvaliteta medicinskih usluga, koja ga  diferencira na tržištu zdravstvenog turizma od brojne konkurencije.

Objekat Prve faze Instituta počinje sa radom 10. aprila.

Kao i prethodnih godina u ovom objektu pretežno će boraviti pacijenti iz Crne Gore (Fond zdravstva, Fond PIO, REKRA, Sindiklalne organizacije) i okruženja (agencije iz Srbije, BiH, Albanije) kao i veliki broj individualnih gostiju, pretežno višegodišnji povratnici, sa pomenutog prostora.

Dok je trajala zimska pauza u objektu Prve faze izvršeno je redovno održavanje.

U toku je uređenje enterijera u dijelu smještajnog i socijalnog prostora što uključuje zamjenu podnih obloga (itisoni), molersko-farbarske, stolarske i tapetarske radove.

U objektu Druge faze, Institut posjeduje najsavremenije uređaje za dijagnostiku i rehabilitaciju kardioloških pacijenata.

Mračević je podsjetio i na Titovu vilu ”Galeb” koja je  otvorena za posjetioce i za sada su organizovani obilasci svakog petka u 13 sati uz pratnju vodiča i uključenu konzumaciju pića, po cijeni od 3 eura.

Od početka tekuće godine Institut je predstavio svoju ponudu na sajmovima turizma u Oslu, Beogradu i Moskvi, a narednih dana predstaviće se i na sajmu turizma u Tirani.

Interesovanje za uslugama Instituta je veliko, što uz cijene koje su uz blago povećanje ostale i dalje pristupačne, daje nadu za realizuju  još jedne uspješne poslovne godine u dugoj istoriji ove renomirane ustanove koja će sljedeće godine bilježiti značajan jubilej, 70 godina postojanja i uspješnog rada, zaključio je Mračević.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]