U kotorskoj Gimnaziji spremni za nastavu putem on line platforme

0
Gimnazija Kotor

U skladu sa odlukom o obustavi nastave radi prevencije isprječavanja eventualnog širenja korona virusa Gimnazija Kotor primjenjuje elektronsku platformu koja podrazumijeva rad učenika od kuće, praćenje postavljenih materijala po predmetima i predmetnim nastavnicima, kao i odgovaranje na postavljene zahtjeve.

Platforma ima mogućnost postavljanja štampanih, video i audio materijala, kao i audio komunikaciju sa predmetnim nastavnikom.

Od posebne je važnosti da učenici sa ozbiljnošću pristupe postavljenim zadacima, naročito učenici završnih razreda koji polažu maturski i stručni ispit.

Ministarstvo je preporučilo korištenje elektronske platforme kao podršku kontinuiranom učenju i radu.

Ovaj vid nastave omogućava lakšu i usmjereniju komunikaciju, razmjenu materijala, audio predavanja predmetnih nastavnika, ali potrebno ga je razlikovati od plana nadoknade nastave, koji će se, kao ključni i formalni dokument, naknadno usvojiti.

Gimnazija Kotor poručuje da je zdravlje učenika na prvom mjestu, i očekuje podršku učenika koji će odgovorno pristupiti radu, kao i podršku roditelja koji će ispratiti rad škole i svoje djece.

O svim nejasnoćama možete se obratiti moderatorima platforme ili odjeljenskim starješinama, saopštavaju Skala radiju iz kotorske Gimnazije.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]