U Kotoru otvoren hotel “Porto In”

1
Hotel "Porto In"

Sa otvaranje hotela Porto In

Hotel “Porto in” kompanije “Razvršje“ iz Podgorice otvoren je večeras u Kotoru.

Spada u red hotela sa 4 zvjezdice, što znači da zadovoljava visoke standarde koji su propisani za ovu vrstu djelatnosti.

Direktorica hotela Zorica Kovačević je kazala da “Razvršje“ s ponosom otvara prvi hotel u okviru svoje kompanije, zahvaljujući dvocenijskom radu u izgradnji stambeno-poslovnih prostora.

Ona je istakla da su se u kompaniji potrudili da i ovaj hotel bude, ne samo u skladu sa visokim standardima izgradnje objekata, već posebno u skladu sa savremenim hotelskim vrijednostima.

Grad Kotor, srce Boke Kotorske sa izuzetnim istorijskim trajanjem, hotelom “Porto In“ dobija dodatni zamajac razvoja lokalne turističke privrede.

Kovačevićeva je kazala da će se svi zajedno truditi da ovaj hotel svojom ponudom, kvalitetom usluga i visokim standardima ispuni najveće zahtjeve i očekivanja.

Za Kotor kao turističku destinaciju svaki novi hotelski objekat je od izuzetnog, značaja, kazao je otvarajući hotel “Porto In“ kotorski gradonačelnik dr Aleksandar Stjepčević, napominjući da hotel, pored visokog kvaliteta, Kotoru donosi i 18 radnih mjesta i da su svi zaposleni u hotelu iz Kotora.

Hotel “Porto in” raspolaže sa 17 smještajnih jedinica, opremljenih u skladu sa visokim standardima.

Restoran otvorenog tipa nudi specijalitete mediteranske, nacionalne i internacionalne kuhinje, uz najfinija vina.

Otvaranju hotela prisustvali su predstavnici političkog, društvenog i kulturnog života Kotora i  Crne Gore.

dr Stjepčević otvara hotel
direktorica hotela Zorica Kovačević

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]