U Kotoru predavanja prof. dr sc. Ivice Puljka, hrvatskog fizičara

0
predavanja prof. dr sc. Ivice Puljka, hrvatskog fizičara

Kotorski Kulturni centar “Nikola Đurković“ organizuje u srijedu 28. februara predavanja prof. dr sc. Ivice Puljka, hrvatskog fizičara, poznatog po učestvovanju u istraživanju i otkrivanju Higgsovog bozona sa naučnicima u Švajcarskom CERN-u, Evropskom vijeću za nuklearna istraživanja.

Prof. dr sc. Ivica Puljak će svoje prvo predavanje na temu “Priča o svemiru i Higgsovom bozonu” održati u kotorskoj Gimnaziji u 10 sati i 30 minuta.

“Priča o svemiru” naziv je predavanja za učenike VIII i IX razreda Osnovne škole “Njegoš” na Benovu od 12 sati i 30 minuta.

U kotorskom kinu “Boka” u starom gradu prof. dr Ivica Puljak će održati predavanje svim zainteresovanim građanima i pokušaće da odgovori na tri pitanja koja smo sami sebi najčešće postavili u životu: “Što smo? Odakle smo? Gdje idemo?”.

Ovo predavanje će početi u 20 sati.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].