U Kotoru u julu i avgustu prijavljeno oko 8,5 hiljada turista

2
turisti u Kotoru

Vanja Petrović

Vanja Petrović

Kotorska Turistička organizacija je za špic sezone ove godine otvorila nove informativne punktove za prijavu boravka turista.

1. septembra zatvoreno je 6 punktova za prijavu i odjavu boravka, i to u Dobroti 1, Orahovcu, Perastu, Morinju, Stolivu i Bigovi.

Turistička organizacija Kotor je ove godine opravdala očekivanja kako mještana tako i turista za poboljšanje servisa tokom sezone.

Kako je i  planirano, otvaranjem punktova smanjile su se gužve i omogućio brži servis, kazala je za Skala radio Vanja Petrović iz lokalne Turističke organizacije.

Za sljedeću sezonu u TO će se kvalitetno pripremiti i dodatno tehnički unaprijediti punktove kako bi proces prijave bio još brži.

Za dva mjeseca prijavljeno je 8.434 gosta, podsjetila je Petrovićeva.

Do 1. oktobra ostaće da rade punktovi u naselju Sv. Stasije, na Prčanju, Lastvi Grbaljskoj i u Risnu.

Na lokalitetu “Rimski mozaici“ radiće tokom čitave godine, kao i kancelerija u starom kotorskom gradu pored pošte.

2 KOMENTARI

  1. Imala sam divno letovanje u Dobroti i ovaj divni radio me sada vraća na te dane. Slušamo vas da znate na internetu u Kragujevcu. Divni ste baš morski ljudi i muzika i sve , sve.
    Naši ste i volimo ovaj radio koji je nekako postao simbol božanstvenog grada Kotora.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].