U maju raspisivanje tendera za opremu i rekonstrukcuju objekta u Psihijatrijskoj bolnici

0
Psihijatrijska bolnica u Dobroti

Dragan Čabarkapa

dr Dragan Čabarkapa

U Psihijatrijskoj bolnici u Dobroti u toku su pripreme za raspisivanje tendera za nabavku opreme sredstvima iz donacije japanske vlade koji bi trebao biti raspisan tokom maja.

Nakon tenderske procedure, u junu bi ova bolnica dobila opremu u ukupnom iznosu od 62 hiljade era, koja se sastoji od sanitetskog vozila većeg gabarita, mašine za pranje suđa, veš mašine, jedne mašine za sušenje i pet EKG aparata za potrebe bolnice, podsjetio je za Skala radio dr Dragan Čabarkapa, direktor Psihijatrijske bolnice u Kotoru.

Što se tiče druge donacije koju je Psihijatrijska bolnica dobila iz akcije “Budi odgovoran“ u iznosu od 50 hiljada eura i ta su sredstva postala aktivna, kazao je Čabarkapa.

Sada predstoje pripreme za raspisivanje i ovog tendera za sanaciju, odnosno rekonstrukciju jednog objekta čija bi namjena bila dnevna bolnica, kako je predviđeno projektom kojim je ova zdravstvena ustanova konkurisala za tu akciju.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]