U planine ima zime

0
skijanje na Žabljaku

Boro Nikolić

Boro Nikolić

Sa snijegom, čija je visina od 38 do 40 cm, na Žabljaku umnogome se promijenila ukupna zimska turistička razglednica i gostiju je mnogo više u odnosu na početak mjeseca.

Od sjutra, 23. januara u ski centru Savin Kuk su izuzetno povoljne cijene za naredni period, tako da je dnevni ski pas 10 eura, dvodnevni je 17 a za djecu 6 eura, kazao je Skala radiju Boro Nikolić, direktor Turističke organizacije Žabljak.

Svi uslovi postoje za jedan pravi ili produženi sniježni vikend, ali i zimovanje za sve ljubitelje skijanja i bijelih staza.

U svim hotelima i restoranima je izuzetno dobra, domaća hrana po izuzetno prihvatljivim cijenama, a gosti puno vremena provode i u šetnji na čistom vazduhu.

Ima i onih, kaže Nikolić, koji vole da koriste krplje za koje je markirana staza u dužini od 6,5 km, od Cavinog Kuka do Crnog jezera.

Na Žabljaku je ovih dana otvoreno svih 12 hotela u kojima se polupansion može naći po cijeni od 20 pa do 35 eura, u zavisnosti od kategorije hotela.

Cijene u privatnom smještaju se kreću od 8 do15 eura, u zavisnosti od kategorije i lokacije objekta, rekao je Nikolić.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].