U Podgorici počela vakcinacija protiv koronavirusa

0

Javna ustanova Dom zdravlja Podgorica počela danas je vakcinaciju građana protiv virusa COVID-19, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove. Vakcinacija će se obavljati od 8 do 20 sati.

Iz JU Dom zdravlja Podgorica je saopšteno da je vakcinacija organizovana na četiri punkta u Sportskom centru  Morača i dva u zdravstvenom objektu Stara Varo“, a kasnije će se, prema potrebama, otvoriti i punktovi u ostalim za to predviđenim zdravstvenim objektima.

Prva prioritetna grupa za vakcinaciju protiv virusa COVID-19 su građani stariji od 80 godina.

Glavni grad Podgorica je ustupio prostor nekadašnjeg restorana u okviru Sportskog centra Morača za potrebe organizovanja četiri punkta za vakcinaciju građana.

“Osim adekvatnog prostora, koji garantuje nesmetan protok građana bez međusobnih konatakta, zadržavanja i odvojenog ulaza i izlaza, Glavni grad je građanima koji dolaze na vakcinaciju obezbijedio i besplatno korišćenje parkinga”, saopšteno je iz PG Biroa.

Kako je najavljeno, povodom početka vakcinacije građana, medijima će se u deset sati ispred SC Morača obratiti ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović i vršilac dužnosti direktor Doma zdravlja Podgorica Danilo Jokić.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]