U septembru se nastavlja priključenje objekata na novi kanalizacioni sistem

1
veliko interesovanje za priključenje na kanalizacioni sistem

Velemir Dragić

Velemir Dragić

Radovi na priključenju objekata na novi kanalizacioni sistem u Dobroti i na području Mula su obustavljeni zbog turističke sezone i biće nastavljeni 1. septembra, kazao je za Skala Radio Velemir Dragić, tehnički direktor JP Vodovod i kanalizacija Kotor.

S obzirom na veliko interesiovanje građana, preduzeće Vodovod i kanalizacija priprema administartivni dio projekta za priključenje objekata na sistem.

Radovi na priključenju, podsjeća Dragić, mogu se obaviti samo u saradnji sa JP Vodovod i kanalizacija, jer ovo preduzeće održava sistem.

Potrebno je da vlasnici objekata Vodovodu podnesu zahtjev za priključenje, a Vodovod će uraditi projekat i izvršiti nadzor nad izvođenjem radova.

Građani samo plaćaju troškove izrade projekta.

Podsjećamo, na početku ovog posla građani su bili obavezni da plaćaju priključak po cijeni od 700 eura.

Ova odluka više nije na snazi, a glavni, odnosno najveći trošak su građevinski radovi i teško je reći cijenu, jer sve zavisi od situacije na terenu, odnosno od udaljenosti mjesta priključenja, objašnjava Dragić.

Na naše pitanje koliko je novih potrošača, odnosno objekata priključeno na novi kanalizacioni sitem u Dobroti, Dragić nije mogao tačno da odgovori, ali je kazao da je odziv dosta dobar, a interesovanje veliko.

1 KOMENTAR

  1. Sve u stilu-odavno poznat samo gradjanima Kotora: “..odziv dosta dobar,a interesovanje veliko”? Dok ne cuju…da se 700 eura ne placa za prikljucenje..nego za “elaborat”..poznat ,u narodu,kao pljacka od istih “ineresnig grupicag” sa poznate….adrese :……..”k a s u n” u Skaljarima? Dje preovladjuje n e p o t i z a m?
    Nek je vjecna MONTENEGRO i strpljenje nasih naroda i narodnosti!
    Eviva,umjesto montenegro, l a d r i…tuti cvanti!
    Mama mia cvanti l a d r i?
    Porko dio…ca je zboria pokonji Zarratin?!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]