U Srednjoj pomorskoj školi Kotor sedam učenika inficirano Covidom-19, među profesorima nema oboljelih

2
Veljko Botica u Skala radiju

Veljko Botica

Koronavirusom je u kotorskoj Srednjoj pomorskoj školi inficirano sedam učenika, koji su u samoizolaciji, od ukupno 605 koliko ih pohađa ovu školu.

Među profesorima nema covid oboljelih.

Veljko Botica, direktor Srednje pomorske škole je za Skala radio kazao da u ovoj kompleksnoj situaciji, škola koliko toliko uspijeva da se odbrani.

“To je još uvijek jedno sigurno mjesto gdje bez ikakvih velikih problema se uspijeva sprovoditi plan i program u ulovima u kojima škola radi”, navodi on.

Prema njegovim riječima u petak 20. novembra će se zaključiti prvo tromjesječje.

Na zaštiti i očuvanju zdravlja Srednjoj pomorskoj školi pomaže kotorska Služba zaštite i spašavanja.

Ova služba je aktivno uključena i vikendom radi dezinfekciju školske zgrade, rekao je Botica i dodao da se u ovim uslovima radi sasvim zadovoljavajuće.

On je podsjetio da učenici I razreda Srednje pomorske škole nastavu pohađaju u školi svakodnevno, a drugi, treći i četvrti razred su tri dana na on-line nastavi, a dva dana dolaze u školu.

“Praktična nastava i vježbe se izvode u kontinuitetu. Uspijevamo da plan i program izvodimo po zacrtanom rasporedu”, zaključio je Botica.

2 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]