U starom gradu Kotoru otvoren 3D Muzej

18
Novo u Kotoru

Na pjaci Svetog Nikole u starom gradu Kotoru otvoren je 3D Muzej.

Za počpetak, u njemu će se prikazivati samo jedan film sa svoja 3 segmenta – 3D let iznad Boke Kotorske koji impresivno prikazuje jedinstvene ljepote najljepšeg zaliva svijeta sa animacijama.

Ono što je posebno zanimljivo prvi put animacija rekonstrukcije prvobitne crkve koja se nalazila na mjestu katedrale Sv Tripuna.

Treći segment su potresne slike zemljotresa iz 1979. godine.

U destominutnoj projekciji ovog filma  posjetilac ima osjećaj da plovi zalivom, ali i da leti iznad njega uz sjajne avionske snimke koji su zaustavili i slike Lovćena, Cetinja i prirodnih kontrasta crnogorskog krša i mora.

Za ovaj užitak, cijena ulaznice za turiste je 3,5 eura, a ovaj privatni  muzej će raditi od jutarnjih do večernjih sati.

18 KOMENTARI

 1. Dadoše mi ime Esma,
  znali su da moj je život pjesma.
  Nekad sretna, nekad tužna,
  al nikom za nju nisam dužna.

  Živjeću od pjesme i njezine rime,
  neće me kupit politikantske psine-
  Onaj kome zbilja muzika leži
  nikad neće drugom težit……….

  Dobro vam je pripao ovi poslovni prostor da možete da se prehranite !

 2. Bravo za ovakvu prije svega turističku ponudu. Originalno je i nema u Kotoru ovako nešto i sad trebanmo biti ljubomorni na Martinoviće koji su nam ovom otvorili u Kotoru.

  • Što se čudiš jadan Kiko kao da je novo da smo đelozni na sve što je lijepo u Kotor. Samo kritike a kad neko nešo lijepo napravi ili otvori u ovom slučaju prikazivanje Boke 3D projekcije odma paljba okle, kako, ko je kome namjestio itd.To su ti naša posla šporka.

   • Diki prljav je nacin na koji se dobijaju poslovni prostori u Kotoru jer imam posteno zaradjen novac clana porodice koji je plovio ali prostor ne mogu da kupim za cerku na tim mijestima . Samo kome je namjesteno. A gosp Ratimir neka svira i po klaviru i po kompjuteru sto se mene tice!

  • Nema đelozije prika, ako je Martinović sad direktor Muzeja ja to baš podržavam
   Ljudi se prekvalifikuju, to je zdravorazumski.

   A za ovo da je prvo u Kotor, nije. Pođi iza Sv. Tripuna pa vidi .

  • Darga kotoranka, nemam stalnu rabotu, činim svašta da skupim 250 do 300 eura mjesečno da se prehranim. Imam 37 godinam fakultet ne brojim jer ga je danas lako završit, ali sam na biro neprekidno preskočena i za poslovni razgovor, a kamoli rabotu.
   O poslovnom prostoru u sred starog grada mogu samo da sanjam, iako sam Kotoranka i spremna da rabotam, ali bi od ove SLOBODE željela da makar pristojno živim. Nekima može SVE. Da uzmem knjižicu i tako krenem u životne pobjede? Velika je podjela na extremno moćne i bogate, i na siromašne. Srednja klasa je možda na nivou od 10% a nekad je bila 90% samo što nam to nije valjalo.
   Pozdravila bi Skalu , njihov program i istinski dragu Dubravku da radi ovoga razmisle kad veličaju CG nezavisnost. Ja je niti osporavam niti sam ushićenja njom jer teško, vrlo teško živim u mom voljenom Gradu.

  • Zamisli ja sam pogledao ovu skromnu projekciju i prije nekoliko mjeseci prvu, što bi rekli pionirsku.tako da se ova ne može definirat kao ideja, jer je loš plagijat. One se ne daju niti usporedit, šjora kotoranka

 3. COME INSIDE………..sve je na engleški, money, money, money……….
  I onda kažu koncerti i sl, a ono poslovni prostor nazvan MUZEJ …
  Da mi je znati kako ga je zakučao baš u zgradu ŠOSMO

 4. Ja sam mislila da ćeš mene staviti da naplaćujem ulaznice a ne mamu. E moj Saša, reci sada đe je TZV ljubav naša ?

  • na Lovanju je sve nepotrebno. A ko danas nosi ljubav u srcu ? to nije IN nego prevazidjeno i cudno. Posli smo previse NAPRIJED u tim stvarima. Svira piano, toboz je zanesen a ne osjeca nista! Tako je to u jadnoj kuci SOSMO.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]