U susret 14. rođendanu

2

Skala radio na današnji dan prije 14 godina svečano je otvoren kao prva i do sada jedina komercijalna radio satnica na području kotorske opštine, a redovno emitovanje programa je počelo dan kasnije, 15. septembra u 6 sati ujutro, kada je krenuo prvi jutarnji vijađ.

Vjerni mediteranskom zvuku, objektivnom i brzom izvještavaju bez cenzure i senzacionalizma ali istinom pravo u čelo, Skala je dobila epitet najpopularnijeg radija u Boki.

Poslije par godina osim sa 102 FM (za kotorsku opštinu) program emitujemo i sa Luštice na frekfenciji 92,7 megaherca za područje Herceg Novog i Tivta, a prisutni smo i putem interneta.

Slušaoci vjeruju ovom radiju koji je česta spona i direktan most sa građanima Boke Kotorske u rješavanju njihovih dnevnih malih i velikih problema.

Zbog britke riječi i istinite informacije bez političkog dodvoravanju bilo kome, Skala radio nerijetko je izložen spletkama pojedinaca i njihovim neumjesnim komentarima koji nam samo dobro dođu da osnažimo naum i naoštrimo novinarsko pero.

Istina i pošten rad na afirmaciji prije svega kulturnih i tradicionalnih vrijednosti Kotora, očuvanju autentičnog jezika Boke Kotorske njenih ljudi i običaja, kao i evropskog puta Crne Gore u porodicu razvijenih zemalja, i u nastavku će biti osnovna vodilja Skala radija.

Objektivnim informisanjem, bez straha od silnika koji su umislili da sa pozicije vlasti mogu da kreiraju medije, i njihov način izvještavanja prilagode sopstvenim potrebama Skala je zadobila povjerenje brojnih slušalaca koji nas nerijetko pozivaju i iz dalekih zemalja svijeta.

Skala će biti i ostati radio odakle se prije čuje i dalje vidi, poručuju zaposleni u ovom radiju.

2 KOMENTARI

  1. …draga Skalo i čuvaj se PUBERTETA-jer mnogi iz njega izlaze-gori nego su u njega uljegli?

  2. Dragi prijatelji čestitam vam godišnjicu u želji da još dugo budete objektivan glas Kotora i da kao i do sada budete mnogima primjer profesionalnosti i objektivnosti.
    Sretno !

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]