U turističkoj ambulanti radiće dovoljan broj ljekara

1
Dom zdravlja Kotor

dr Kumburović

dr Kumburović

Dom zdravlja u Kotoru i ove godine spremno dočekuje glavnu turističku sezonu, opremljen kvalitetnom medicinskom opremom i ljekarima, pa će turistima biti pružena sva neophodna pomoć koju zatraže u ovoj ustanovi, kazao je za Skala radio direktor dr Igor Kumburović.

Tokom ljetne sezone u službama izabranih ljekara za odrasle, djecu i žene radiće turistička ambulanta kako bi gosti Kotora dobili blagovremenu pomoć i medicinsku njegu na primarnom nivou, što se i u prethodnomm periodu pokazalo pozitivnim, kazao je Kumburović.

Turističa ambulanta će raditi u dvije smjene, jutarnja od 7 do 14 sati i popodnevna od 14 do 21 sat, kao i vikendom od 8 do 14 sati, podsjetio je dr Kumburović.

Uporedo sa smjenama turističke ambulante su i smjene izabranih doktora za odrasle i djecu.

Radiće dovoljan broj ljekara, tri pedijatra i devet izabranih ljekara za odrasle.

Dosadašnjam praksa pokazuje da su u ljetnim vrućim danima najčešće zastupljene stomačne tegobe, povrede, alergijske reakcije, toplotni udari itd, zaključio je direktor kotorskog Doma zdravlja.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]