U žiži: Čiji je javni servis?

0
U žiži sa Slavkom Mandićem

Tema emisije “U žiži” PinkM tv i Skala radija u ponedjeljak 12. decembra je Čiji je javni servis?

Gosti: novinar i publicista Danilo Burzan, nekadašnji potpredsjednik Savjeta RTCG Veselin Vujanović i član Savjeta RTCG Mimo Drašković.

U političkom talk show magazinu “U Žiži“ u 21 sat na TV PinkM, gosti Slavka Mandića govoriće o radu  javnog servisa, kao i o smjenama u Radio televiziji Crne Gore, koje su obilježile protekli period.

Govoriće, između ostalog, o tome koliko javni servis obavlja osnovnu funkciju da blagovremeno i nepristrasno informiše građane, te koliko istom možemo da vjerujemo?

Koliko je duboko politika ušla u rad RTCG i koliko je ta kuća postala “uslužna“ političkim partijama koje ne žele dobro našoj državi?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]