Ubjedljiva pobjeda DPS-a na lokalnim izborima u Tivtu

16
Tivat

Na lokalnim izborima u Tivtu, na kojima je glasalo 7682 birača, odnosno  69.3% ubjedljivu pobjedu ostvarila je Demokratska pratija socijalista sa 17 mandata.

Socijaldemokrate Ivana Brajovića osvojili su 4 mandata, a po dva Socijalistička narodna partija, Socijaldemokratska partija, Hrvatska građanska inicijativa i Tivatska akcija.

Po jedan mandat pripao je Bokeškom forumu, Demokratskoj srpskoj stranci i Arsenalu za Tivat.

Bez mandata su ostali Liberalna partija, Srpska radikalna stranka i Crnogorska demokratska unija.

Izbore u Tivtu pratili su posmatrači CDT-a, CEMI-a i MANS-a.

16 KOMENTARI

  • To mi je bio najveći cilj i to je za mene uspjeh Tivta i izbora jučer.
   Brao, Sretno SDP.
   HGI su uzeli dva mandata , rasuli se glasovi na CDU- Akciju-reakciju , umjesto da su se svi Hrvati udružili.Zna se ko kolo vodi nezavisni novinar, ma nijeu od volje . MIslili su da će vladati oni. uhhuhuuuuuuuuuuuu

 1. …Bokelj da se šeti -pasanoga “maja 2012 godine”-kad je na ovaj isti Portal tražio autonomiju Boke- sklepane od “hrvata i srba”-(bez pitanja većinskih naroda!)-zarad “budućnosti njihove djece”uz obavezni njegov prepoznatljivi referen;A i Grbljnai su Bokelji…”-tada u Tivtu-poslije svinjarija-brčkanja(vrijeđali i prijetili autothonom narodu u Boki Kotorskoj HRVATIMA!)! Ali nije isključeno,da je to bila rabota nazočnog “Bokelja i družine”-na Osnovnoj školi”Drago Milović”u Tivtu pred tadašnje lokalne izbore! Za koje se ni danas nezna koje svinjario(zvanično se ćuti!)?!? Pasa TEMPO-takosrani Bokelju…! Pasa vam za navijek!

   • …ti biti bolje u VASA VACUU-ako ne pustiš(na vrijeme) vodu iz nje -jer ti terapija neće biti blagodetna.?

     • …nebore “kotorski demokrata-demokracije”Bokelj” istinom na viđelo-no lažima -zbog čega su ga isprđeli-prićerali iz jedne partije u Kotoru-đe bijaše “doterao” do odbornika i dopredsjednika! Pa kad je počeo svinjariti(ka na ovaj i portal Analitiku-pod raznim ni/t/kovima!) dobio je jednu (ne šaku) nogu u obraz(gucicu)! Pevaj ,pevaj “demoneonacionalisto”-Bokelj,Bocun,Mare,Humac,Borota,L Dabanović,SLOBODNA-GRAĐANSKI u prvodu TANJEVINO..! Sve ti je “tačno i istinito napisano o 91 godini”- a potvrđeno onim Rješenjem gospodina Andrije Perišića, tadašnjeg prešednika općine Kotor broj:01-4375 od 19.11.1991.g.KADA JE NA LIČNI ZAHTJEV-razriješen od dužnosti Sekeratara SNO opštine Kotor sa DANOM:01/11/1991(dakle na dan kad su “trupe CG”ni milimetra-bile dalje od farme u Konavle!)- OVA “STARA KOMUNJARA HERCEGOVAČKA” ZBOG “SROBAVNJA”(“privržen kasapinu i grobaru” sa Dedinja-inače tih godina u CG-strogo zabrnajeno-anticrnogrsko djelovanje”)? Da,da gos.”Bokelj”-svaka ti je istina-kao i ona-koju si nam prezentao- “dočaro rođenoga đeda i tvoju obitelj”-na ovaj portal 27/juna/2015 u 11:00 ura na temu:”Bokeška mornarica je tkivo grada Kotora”-kad si svojim “napisom”-provokacijom prestavio se pod “šifrom- Bocun”?!!!

 2. …Niko da shvati da nam se u TIVTU desio 13.JUL.1941-KOMUNISTI AD PORTAS! Jer u Tivtu su “pali i popovi i njihove crke slavne”na sve četiri Tivacke i svjetske STRANE: I preo Orjena-i preo Lovćena- i preo Obosnika- i na ultimu preo Grabovca! Avanti Tivćani…avanti Popolo-avanti Bandijera ROSA-narodna si uvjek BILA! A što reći za “SETE BANDIERE”-oliti šarenice? Šaro šaro šarenico lijeka ti nema više! Čekaju vas DEPOI i SKRINJE ARHIVA Kotorskije-Istorije BOKE KOTORSKE NAŠE MILE! Zapisa poeta NEVJESTE JADRANA…!

  • PITA! PITA! ….iako bi vi voljeli da se ne pita redakcijo NS …..uzalud se nadate. i uzalud komentare brčkate…. vječiti študenti…Vi najbolje znate da je SD =DPS.

   • Na veliku žalost , tačno je da je SD=DPS. Da je DS realna opozicija DPS, nebih žalio da su dobili i još 2%, ali ovako, sve iźede crveno icrno more. Kad će oped more biti plave boje, za čekati je inadati se

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].