Udar groma u Kotoru najavio proljeće i ugasio struju

0

 

Udar groma u dalekovod kotorske trafo stanice najavio je drugi dan proljeća.

Potom je uslijedila prava kanonada grada, koji je, za samo nekoliko minuta zagospodario kotorskim ulicama i rijetkim zelenim površinama.

Kako to obično u Kotoru biva, kada je nevrijeme na dnevnom redu, udar groma uslovio je i prekid u napajanju električnom energijom pedesetak minuta, tačnije od 7 sati i 45 minuta pa do 8,34 sati.

Pokušavali smo da saznamo o čemu se tačno radi i kada građani Kotora mogu očekivati da stručne ekipe  otklone kvar, ali bez uspjeha.

Broj telefona na koji smo zvali 067 250 432 bio je neprekidno zauzet, a iz podgoričkog CEDIS-a su nam davali samo podatke o isključenjima zbog planiranih radova na mreži i isključenju onih objekata u kojima se obavlja ugradnja novih brojila.

O udaru groma i nestanku struje u Kotoru ni riječi.

Fotografije nam je proslijedila naša slušateljka Ksenija M, na kojima joj ekipa Skala radija najsrdačnije zahvaljuje.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].