Uklopni sat ugasio svijetlo u dobrotskom naselju Petani

1
šetalište u Dobroti

Saša Radenović

U dijelu Dobrote, u naselju Petani već nekoliko dana ne radi javna rasvjeta.

Razlog je kvar na uklopnom satu na mjernom mjestu i do večeras će se nešto privremeno odraditi da rasvjeta funkcioniše, dok iz Podgorice ne stigne novi uređaj.

Ovo je za Skala radio izjavio Saša Radenović, zadužen za održavanje javne rasvjete u Direkciji za uređenje i izgradnju Kotora.

U ovom naselju je, podsjećamo, u maju 2015. godine postavljeno 6 metalnih stubova visine 6 metara, kojima se upalilo svijetlo u ulici koja spaja magistralni i donji put u Dobroti, u naselju Petani, kao i dio parkinga između zgrada pored Mravinjaka.

Teški kamioni i građevinska operative na ovom i kanalizacionim radovima oštetili su i razrovali ulicu kroz naselje Petani, a izvođači su bili u obavezi da nakon radova ulicu dovedu u pređašnje stanje.

Međutim, ova ulica je i dalje ruinirana od stalnih radova i popravki, kao i prolaza teških kamiona sa materijalom.

Radenovića smo pitali  kada će se popraviti oštećžni ferali i zamijeniti svjetiljke na šetalištu dobrotskom rivom.

On nam je odgovorio da će najvjerovatnije danas svjetiljke biti popravljene, a ferale Direkcija još zvanično nije dobila na upravljanje od Morskog dobra.

Čim ih preuzmu, popraviće se stakla na fenjerima koji su polomljeni prije par mjeseci, rekao je Radenović.

1 KOMENTAR

  1. ko to lomi fenjere…?
    Bokelji sigurno ne…po meni bi fakultet za pomorstvo trebali prebaciti u Cetinje a ako oni nece u Podgoricu….i onako svaki drugi student je sljegai odozgo pa im je gore blize studirati…..Palatu fakulteta dati Bokeskoj mornarici ili NATOu za komandni centar…

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].