LP Kotor: Umjesto proslavljenih vaterpolista Primorca, predsjednika VPS CG biraće oni koji to nijesu

2
Vido Drašković

Nijedna stvar ne biva bez uzroka, nego je sve s razlogom I po nuždi, navode iz OO LP Kotor.

Skupština Vaterpolo klub Primorac Kotor za XI izbornu sjednicu Skupštine Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore dosadašnje delegate, proslavljene crnogorske vaterpoliste, Veljka Uskoković, Mlađana Janovića i Tonija Petrovića zamijenio Mirzom Krcićem, Jocom  Ristićem i Ognjenom Vukasovićem.

Aktuelna opštinska vlast ovim činom želi da dokaže građanima svoju principijelnost tj. da  partijska, vjerska i nacionalna pripadnost neće biti uslov za dobijanje poslova i obavljanje funkcija već će sposobnost i kvalitet biti jedini uslov.

Jedan od kandidata za predsjednika je Mirko Vičević, jedan od najtrofejnih crnogorskih sportista koji je svojim rezultatima u vaterpolu obezbijedio da se njegovo ime nađe u kuću slavnih afirmišući VK Primorac, svoj grad i državu Crnu Goru.

Kotor je bio kulturni, privredni, administrativni i sportski centar Boke. Kako je koja institucija preseljavana, Kotor postepeno gubi taj status.

Da bi povratio taj status neophodno je povratiti institucije. Za to je potrebno imati kopetentne ličnosti da stanu na čelo državnih institucija.

Kandidat Mirko Vičević je najkompetnija ličnost za predsjednika Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore.

Prilikom delegiranja kandidata za Skupštinu Vaterpolo i plivačkog saveza nadam se da su imali za cilj da se izabera najkvalitetni kandidat za ovu funkciju.

Učešćem i vašim izjašnjavanjem na Skupštini Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore građanima Kotora pokazaće te koliko vam je stalo do Kotora.

Na ispitu je Vaš lokalpatritizam, kaže se u saopštenju OO LP Kotor koje potpisuje predsjednik Vido Drašković.

2 KOMENTARI

 1. Vido kućo, a kakvu to ulogu imaš Ti i LP, te
  “Općinska vlast” u lokalpatriotizmu
  i promovisanju kandidata za prezidenta Vaterpolo i i plivačkog saveza Crne Gore?
  Upravo Tvoja retorika, mješa žabe i babe, nekomperentno saradnjom sa “svetosavskom” poteštatijom, ne sporeći kredibilitet jedinog mogućeg kandidata,
  Mirka Vičevića!
  Mogu li to riješiti sami sportski radnici, bez upliva vas političara, što ćete vi tu ?
  Da nećeš možda Ti Vido plivati ili biti sidrun?
  Ima ko za loptu plivati, poltičari neka driblaju po skupštinama, a tamo se slabo čujete ?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]