UNICEF ponudio pomoć Crnoj Gori u nabavci vakcina za Covid-19

0

Šef predstavništva UNICEF-a u Crnoj Gori Huan Santander ponudio je Crnoj Gori pomoć i podršku u nabavci vakcina za Covid-19, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja.

On se danas sastao sa ministarkom zdravlja Jelenom Borovinić-Bojović i tom prilikom ponudio pomoć u raznim oblastima, od kojih je, kako je ocijenio, trenutno prioritetna nabavka vakcine i krizna komunikacija sa stanovništvom.

“Zahvaljujući se na velikoj podršci UNICEF-u, naročito kada je pitanju zaštita prava djece, ali i sada tokom pandemije Covid-19, ministarka je kazala da u njihovoj organizaciji i ubuduće vide iskrenog partnera i prijatelja, uz čiju pomoć će značajno unaprijediti zdravstveni sistem Crne Gore”, saopšteno je nakon sastanka.

Borovinić-Bojović je razgovarala i sa Santanderovim saradnicima Idom Ferdinandi i Vladanom Golubovićem, koordinatorima za rani razvoj i zdravlje djece.

“Tokom sastanka dogovoreni su dalji koraci i aktivnosti u zajedničkoj borbi protiv pandemije izazvane virusom Covid-19”, kazali su u Ministarstvu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]